Strănepotul lui Stalin, Jacob Jugașvili, crede că Putin este mort și înlocuit de sosii

Sambata, 16 Martie 2024, ora 15:15
6224 citiri
Strănepotul lui Stalin, Jacob Jugașvili, crede că Putin este mort și înlocuit de sosii
Jacob Jugașvili, strănepotul lui Stalin/ FOTO: X

Vladimir Putin "a dispărut de mult" și dubluri corporale sunt folosite de zeci de ani, a susține strănepotul lui Iosif Stalin, scrie The Sun.

Jacob Jugașvili - care este strâns implicat în politica rusă - consideră că tiranul este „foarte probabil” mort și a fost înlocuit de actori „manipulați de persoane nealese care au preluat puterea” în interiorul Kremlinului.

Putin, în vârstă de 71 de ani, a fost mult timp acuzat, inclusiv de către serviciile de informații militare ale Ucrainei, că folosește sosii.

Purtătorul de cuvânt Andri Iusov a susținut că dictatorul are cel puțin trei sosii, care sunt ținute sub pază strictă și „supraveghere constantă” de către Serviciul Secret rus.

Unele surse rusești cred că Putin a murit și a fost înlocuit cu dubluri corporale manipulate de figuri din umbră de la Kremlin.

Alții susțin că dublurile sunt folosite pentru că Putin este grav bolnav sau se ascunde într-un buncăr, paranoic în privința securității sale.

La începutul anului, Putin însuși a turnat gaz pe foc spunând că prietenii săi de la școală „abia îl recunosc”.

Putin a spus unui grup de oameni din Ciuhotka: „Când îmi întâlnesc colegii de clasă sau colegii mei de la universitate, ei se uită adesea la mine și spun: „Nu cred, ești tu sau nu?”.

Acuzațiile conform cărora discursul de Anul Nou al dictatorului, care a fost difuzat în toată Rusia, a fost făcut de un AI Putin, au stârnit din nou zvonuri sălbatice.

Jugașvili, care este artist, susține că Putin nu a fost văzut de mulți ani.

Vorbind în exclusivitate pentru The Sun, bărbatul de 51 de ani a spus: „Putin a dispărut de mult, iar în locul lui, persoane necunoscute și nealese care au preluat puterea la Kremlin manipulează actori care seamănă cu Putin. „Imaginile cu Putin real nu se potrivesc cu cele apărute din 2002. De asemenea, actualul Putin nu se comportă ca o autoritate de rang înalt. Este foarte probabil ca adevăratul Putin să fi murit“.

„Celor care ar putea să mă acuze de conspirație le răspund: conspirația este treaba pentru care sunt plătite serviciile secrete din toate țările. Este treaba lor”.

Jugalșvili este fiul lui Evgheni Jugașvili și nepotul lui Iakov Iosifovici Jugașvili - fiul cel mare al dictatorului sovietic Iosif Stalin.

Jacob Jugașvili a spus că războiul din Ucraina nu are sprijinul poporului rus - despre care crede că merită să aibă un lider pe care să-l judece liber.

Născut în 1972 la Tbilisi, Georgia, Jugașvili și-a terminat studiile secundare la Moscova înainte de a studia la Academia de Stat de Arte Frumoase din Tbilisi în perioada 1992-1994.

În 1997 a absolvit Scoala de Artă din Glasgow.

Între 1997 și 2000, Jacob și-a expus picturile în diferite locații din Londra: inclusiv Galeria Boundary, Galeria Lamont și Colegiul Regal de Artă.

În octombrie 2005, s-a alăturat tatălui său, un istoric militar și colonel în retragere al Armatei Sovietice, Evgheni Jugașvili - care a murit în 2016 - la o conferință din Țările de Jos numită „Yalta and Beyond”.

A fost organizată de Universitatea Maastricht și Assamblee BV pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a Summit-ului de la Yalta din 1945.

La eveniment au participat și nepoții celorlalți doi lideri aliați Winston Churchill și Franklin D. Roosevelt.

Jacob Jugashvili este în prezent implicat în politică și mișcări publice din Federația Rusă.

Este un activist al mișcării IGPR ZOV. În 2015, patru membri ai IGPR ZOV au fost arestați „pentru încercarea de a iniția un referendum” și condamnați la patru ani de închisoare de autoritățile ruse.

Noapte de coșmar pentru apărarea antiaeriană ucraineană. Rușii au lovit cu mai multe tipuri de rachete și au folosit o tactică sofisticată
Noapte de coșmar pentru apărarea antiaeriană ucraineană. Rușii au lovit cu mai multe tipuri de rachete și au folosit o tactică sofisticată
Rușii au folosit patru tipuri de rachete, inclusiv temutele Kalibr, în timpul unui atac masiv asupra Ucrainei care a avut loc sâmbătă, 27 aprilie, scrie presa ucraineană. În jurul orei...
De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
De ce au scos ucrainenii tancurile americane Abrams din luptă
Ucraina a scos temporar tancurile americane Abrams M1A1 de pe linia frontului, parțial din cauza tacticilor rusești cu drone, au declarat oficialii Pentagonului, citați de The Guardian. În...
#razboi Ucraina, #rusia invazie, #Vladimir Putin, #sosii, #stranepot, #iosif stalin , #Razboi Ucraina