Anastase: Ponta e noua vedeta a emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite"

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 13:12
4516 citiri
Anastase: Ponta e noua vedeta a emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite"

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, i-a dat cateva replici acide presedintelui PSD, deputatul Victor Ponta, numindu-l "vedeta de mare succes" a noii "productii" de mare succes a Parlamentului "Copiii spun lucruri trasnite".

"Am constatat in urma cu cateva minute ca productia de mare succes 'Copiii spun lucruri trasnite' se produce in Parlament cu o vedeta de mare succes, domnul Victor Ponta. I-am urmarit declaratiile si am constatat ca iarasi a reusit sa produca o declaratie de genul: 'Nu mai parcati masinile in sediu PSD din Kiseleff, mai bine sa blocati un drum al Bucurestiului", a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a respins acuzatiile lui Victor Ponta potrivit caruia ar fi incalcat regulamentul Camerei refuzand sa semneze desemnarea lui Valer Dorneanu drept magistrat la Curtea Constitutionala.

Ponta: Anastase refuza sa-l numeasca pe Dorneanu judecator la CC

Anastase a explicat ca a procedat la fel ca si presedintele Camerei Deputatilor din 2004, insusi Valer Dorneanu, care, intr-o situatie similara, in care candidatii pentru Curtea Constitutionala nu au obtinut un numar suficient de voturi, a cerut parerea Comisiei juridice si a decis reluarea votul in plen.

"De atunci si pana acum aceasta lege nu a fost atacata la CCR si este in vigoare, dar domnul Ponta nu stie acest lucru. Suntem in aceeasi situatie", a explicat Roberta Anastase, citind fragmente din procesul verbal incheiat la sedinta din 11 mai 2004 prezidata de Valer Dorneanu.

"In aceste conditii, avem o singura solutie: sa cerem un punct de vedere de la Comisia Juridica. Acesta va fi discutat in plen si votat. Plenul este suveran", a mai explicat Roberta Anastase, subliniind ca "si omul pe care dumnealor, cei de la PSD, il desemneaza la CCR s-a pronuntat in acelasi sens".

In urma votului deputatilor dat marti, din cele 284 valabil exprimate, Valer Dorneanu a obtinut 161, iar Stefan Minea 123, niciunul neintrunind majoritatea necesara.

Citeste si:
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a criticat vineri, 1 iulie, forma legii privind protecţia avertizorilor de integritate adoptată de Parlamentul României. Organizația face apel la...
Comentarii
OSIRIS
rank 5
Imnul PSD-ului: Un prostănac se legăna pe o panză de păianjen si pt. că nu se rupea a mai chemat un prostănac, 1; 2; 3 prostănaci... si uite asa sa format PSD-ul! Ilici, Geona, Năstase, Ponta... Hă, Hă, Hă!