Un rus a zburat la Los Angeles fără bilet, fără pașaport și fără să-și amintească cum a ajuns acolo

Marti, 12 Decembrie 2023, ora 11:21
3716 citiri
Un rus a zburat la Los Angeles fără bilet, fără pașaport și fără să-și amintească cum a ajuns acolo
Rusul s-a bucurat de un tratament de cinci stele și de porții duble la masă FOTO Google Maps

Un economist rus s-a îmbarcat într-un zbor de la Copenhaga la Los Angeles fără bilet, fără pașaport și fără ceck-in la îmbarcarea în avion. Nimeni nu are idee cum s-a întâmplat acest lucru.

Serghei Vladimirovici Ochigava a fost acuzat de FBI că este pasager clandestin după ce a susținut că „nu și-a amintit cum a trecut peste securitatea aeroportului fără bilet”, relatează ”404 media”.

Având cetățenie dublă rusă/israeliană, acesta nu este un pasager clandestin în sensul tradițional. El s-a bucurat de un tratament de cinci stele și de porții duble la masă în timpul zborului și chiar a încercat „să mănânce ciocolata care a aparținut membrilor echipajului de cabină”.

Personalul companiei aeriene a declarat către FBI că „nimic nu părea în neregulă” în ceea ce privește comportamentul domnului Ochigava în timpul zborului, deși nu a prezentat o carte de îmbarcare și a încercat să schimbe locurile în mai multe momente pe parcursul călătoriei.

La sosirea la Los Angeles, Ochigava a debarcat normal și s-a prezentat la vamă.

Dar când a fost reținut de ofițerii de securitate, le-a spus că este un economist rus, că deține un doctorat și că și-a lăsat pașaportul în avion.

Cu toate acestea, nu a fost găsit un astfel de document în aeronavă, iar la o percheziție a bagajelor sale s-au găsit „cărți de identitate rusești și o carte de identitate israeliană”, precum și „o fotografie parțială a unui pașaport”.

Intervievat de doi agenți FBI, Ochigava a spus că „nu a dormit ​​de trei zile” și părea să nu aibă idee ce se întâmplă.

„Ochigava a declarat că ar fi putut avea un bilet de avion pentru a veni în Statele Unite, dar nu era sigur. Nu și-a amintit cum a urcat în avion la Copenhaga”, a scris agentul FBI Caroline Walling.

„De asemenea, nu a explicat cum sau când a ajuns la Copenhaga sau ce făcea acolo. Când a fost întrebat cum a trecut de agenții de securitate la Copenhaga, Ochigava a susținut că nu își amintește.

În telefonul său s-au găsit imagini cu „ecranele care afișează informații despre zboruri”, făcute pe aeroportul CPH din Copenhaga.

Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul de la Kiev a interzis prelungirea sau eliberarea pașapoartelor la consulatele din străinătate, în încercarea de a rezolva problema lipsei de trupe
Guvernul ucrainean a aprobat reglementări care interzic temporar bărbaţilor de vârstă militară să solicite paşapoarte în străinătate, înăsprind şi mai mult restricţiile în...
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
#rus, #aterizare, #los angeles, #fara bilet, #pasaport, #amnezie , #Rusia