Rețeta unei odihne perfecte: știința somnului și alegerea unei saltele perfecte cu Askona

Advertorial
Vineri, 06 Octombrie 2023, ora 12:02
2470 citiri
Rețeta unei odihne perfecte: știința somnului și alegerea unei saltele perfecte cu Askona
FOTO: askona.ro

Somnul adecvat este o componentă cheie a unui stil de viață sănătos, deoarece determină starea fizică și echilibrul emoțional al fiecărei persoane. Askona oferă oportunitatea de a vă îmbunătăți calitatea somnului. Magazinul asigură o gamă largă de produse pentru crearea unei zone confortabile de dormit, inclusiv o varietate de saltele.

Odihna suficientă noaptea contribuie la refacerea organismului. În acest timp, metabolismul și echilibrul hormonal sunt optimizate, melatonina și hormonul de creștere sunt secretate, în timp ce energia și celulele consumate în timpul zilei sunt restabilite. Somnul întărește, de asemenea, sistemul imunitar, ajutând astfel la rezistența la boli și la vindecarea leziunilor tisulare.

Modelele de saltele ortopedice joacă un rol important în recuperarea activă a corpului. În perioada de odihnă pe timp de noapte, sunteți eliberați de stres și anxietate, iar resursele psihologice ale corpului dvs. sunt pe deplin restaurate. Concentrarea, memoria și atenția se îmbunătățesc, de asemenea. Creierul procesează informațiile primite în timpul zilei și pregătește planuri pentru decizii importante. Somnul sănătos are ca rezultat o mentalitate orientată spre obiective, o performanță crescută și o dispoziție pozitivă.

Înainte de a merge la magazin pentru a căuta modelele perfecte de saltele, trebuie să țineți cont de principalele componente ale unui mediu ideal de dormit:

Dacă sunteți pe punctul de a achiziționa una sau mai multe saltele, nu uitați că acestea ar trebui să corespundă preferințelor dvs. personale și caracteristicilor corpului.

Pernele trebuie ajustate la poziția de dormit preferată, indiferent dacă vă place să dormiți pe burtă, pe o parte sau pe spate.

Lenjeria de pat plăcută la atingere trebuie adaptată regimului de temperatură ales.

O atmosferă confortabilă de dormit include iluminare blândă, aer curat și un decor aerisit.

Atunci când alegeți fiecare element, fie că vorbim de saltele sau paturi, este important să luați în considerare dimensiunea patului, iar ușurința îngrijirii produsului este considerată un avantaj suplimentar.

Fiți foarte atenți când alegeți o saltea și asigurați-vă că aveți în prealabil toate informațiile de care aveți nevoie.

Experții recomandă să acordați atenție dimensiunii, gradului de fermitate și materialului de umplutură al saltelei și să consultați un medic dacă aveți probleme de sănătate. Modelele de saltele ortopedice au ca scop prevenirea și ameliorarea tulburărilor sistemului musculo-scheletic și oferă suport întregului corp datorită unui bloc special de arcuri și straturi din diverse materiale.

Una sau doua saltele suplimentare fără arcuri pot fi folosite pentru a obține un efect ortopedic ideal. Aceste modele sunt cunoscute pentru transportul ușor și durabilitate. Atunci când alegeți un material de umplutură, ar trebui să acordați atenție fermității, durabilității, proprietăților hipoalergenice și efectului de „memorie”. Dimensiunea unei saltele trebuie selectată în funcție de înălțimea posesorului (cu aproximativ 20 cm mai mare) și de dimensiunea patului. Grosimea unei saltele joacă adesea un rol major în calitatea produsului și durabilitatea acestuia.

Vârsta, greutatea, indicațiile medicale și percepția individuală vor ajuta la determinarea nivelului optim de fermitate al unei saltele. De exemplu, fermitatea medie este recomandată pentru prevenirea durerilor de cap și a disconfortului lombar, în timp ce saltelele ortopedice moi sunt recomandate persoanelor în vârstă, cu osteoartrită. Opțiunile cu două fețe, cu diferite niveluri de fermitate sunt, de asemenea, disponibile pentru achiziție.

Alegeți cu încredere magazinul de saltele Askona, deoarece toate produsele sunt concepute în colaborare cu experți medicali de top, asigurând o atenție atentă la detalii.

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#saltele, #saltele la comanda , #decoratiuni interioare