„Casa Bestiei“, locul unde o bandă de pedofili purtând măști de diavol a închis și abuzat trei copii fără ca vecinii să se sesizeze

Duminica, 07 Ianuarie 2024, ora 20:29
7764 citiri
„Casa Bestiei“, locul unde o bandă de pedofili purtând măști de diavol a închis și abuzat trei copii fără ca vecinii să se sesizeze
Monștri din Glasgow FOTO / captură foto dailymail

O gașcă de pedofili malefici purtând măști de diavol a închis copiii într-un cuptor și un frigider într-o casă a groazei, unde au fost obligați să mănânce mâncare pentru câini și au fost abuzați sexual, scrie Daily Mail.

Copiii au fost supuși unor abuzuri atât de îngrozitoare încât un judecător le-a descris ca fiind de o "depravare extraordinară".

Imaginile îngrozitoare din interiorul locuinței arată munți de gunoaie îngrămădite în camere murdare în care erau chinuite tinerele victime.

O fotografie făcută printr-o fereastră mică dezvăluie un scaun de plastic verde de mărimea unui copil, așezat printre grămezi de deșeuri.

Exteriorul apartamentului mizerabil din Glasgow, pe care Daily Mail nu l-a prezentat în fotografii din motive legale, arată ca un bloc de locuințe degradat.

Dar în interior, abuzurile erau atât de rele încât copiii au numit-o "Casa Bestiei".

În apartamentul mizerabil din oraș, care servea și ca ascunzătoare de droguri, cei șapte adulți organizau "nopți de viol" în care copiii erau abuzați, luau droguri de clasa A și îi forțau să consume și mâncare pentru câini, droguri și alcool.

"Casa Bestiei", așa cum era cunoscută de una dintre tinerele victime, a fost locul ororilor în care trei copii, toți cu vârste sub 13 ani, au fost abuzați sexual pe o perioadă de peste șapte ani.

Una dintre victime, o fetiță, a fost violată în această casă sinistră când era încă suficient de mică pentru a purta scutece. Ea îi spune "casa întunecată și înspăimântătoare a animalelor", numită astfel pentru că fusese închisă anterior într-un dulap plin de păianjeni și gândaci.

Înainte de condamnarea bandei, marți, 2 ianuarie, un judecător i-a avertizat că au fost condamnați pentru infracțiuni de „depravare extraordinară” și toți riscă o „pedeapsă cu închisoarea foarte substanțială”.

Pe lângă „nopțile de viol”, apartamentul groazei a găzduit „nopți de dans și sex” și „nopți de ucidere a câinilor”, toate fără ca vecinii să bănuiască ceva.

Pe lângă faptul că a fost violată, cea mai mică fată a fost închisă într-un cuptor, un cuptor cu microunde și închisă într-un congelator, în timp ce membrii bandei încercau să o omoare.

De asemenea, a fost urmărită de persoane care purtau măști de diavol în timpul abuzurilor, pe care le-a suferit între 2015 și 2019.

În cele din urmă, șapte bărbați și patru femei au fost judecați, ceea ce se crede că este cel mai mare număr de persoane acuzate care au apărut împreună în boxa acuzaților în istoria recentă a justiției scoțiene.

Pe lângă abuzul sexual, banda a trecut un scaun cu rotile peste picioarele uneia dintre fete și i-a pus o pungă de plastic pe cap.

De asemenea, banda a fost acuzată că i-a forțat pe copii să participe la vrăjitorie în apartament, dar aceste acuzații au fost retrase în timpul procesului.

S-a afirmat că aceștia au făcut "vrăji" asupra copiilor și i-au convins că au fost metamorfozați în diverse animale.

Membrii bandei riscă detenție pe viață

Șapte dintre cei unsprezece au fost găsiți vinovați de abuz sexual, inclusiv de viol, iar patru de tentativă de omor. O altă femeie a fost găsită vinovată de agresiune.

Trei persoane au fost achitate.

Iain Owens, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat pentru 18 acuzații, inclusiv violul celor trei copii, tentativa de omor a unuia dintre ei, care a implicat închiderea acestuia într-un cuptor cu microunde și alte aparate de bucătărie.

Owen a fost, de asemenea, vinovat de alte infracțiuni sexuale și de furnizare de droguri de clasa A.

Elaine Lannery, în vârstă de 39 de ani, a fost condamnată pentru violul copiilor printre cele 12 acuzații pentru care a fost acuzată.

Lesley Williams, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnată pentru cinci acuzații, inclusiv pentru violul a două fete.

Paul Brannan, în vârstă de 40 de ani, s-a făcut vinovat de șapte acuzații care au inclus și violul tuturor celor trei victime de abuz sexual.

Scott Forbes, în vârstă de 50 de ani, Barry Watson și John Clark, ambii în vârstă de 47 de ani, au fost condamnați în continuare.

Marianne Gallagher a fost găsită vinovată de agresiune.

Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că are o atitudine de tipul “noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă”. El...
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
#scotia, #glasgow, #casa bestiei, #banda pedofili, #abuz copii , #stiri externe