Tatal lui Huidu: E ok fratilor! A inceput sa pape si isi ia singur ceaiul

Duminica, 02 Ianuarie 2011, ora 15:21
5979 citiri
Tatal lui Huidu: E ok fratilor! A inceput sa pape si isi ia singur ceaiul
Foto: Arhiva

"Lucrurile sunt spre bine. Multumesc lui Dumnezeu si tuturor celor care s-au rugat pentru el. A inceput sa pape si isi ia singur ceaiul", a declarat duminica tatal lui Serban Huidu, Florin, vizibil fericit ca fiul sau incepe sa isi revina dupa accidentul de schi pe care l-a suferit saptamana trecuta.

Florin Huidu a declarat, intr-un interviu acordat Realitatea Tv, ca iesirea din coma se face progresiv, dar acum fiul sau este bine si vrea sa se odihneasca.

"El vrea sa se odihneasca si este cel mai indicat lucru. Cand l-am vazut eu a zambit, cu zambetul lui cel mai frumos. Am fost la el cu un prieten, cu Pepe. S-a uitat la el (iar ei au un salut al lor) si l-a salutat exact asa. Lucrurile sunt spre bine. Multumesc lui Dumnezeu si tuturor celor care s-au rugat pentru el. Mai devreme de o saptamana nu cred ca o sa il avem acasa, acum trebuie sa fie stabilizat si sa i se faca analizele", a mai declarat tatal lui Serban.

"A inceput sa pape si isi ia singur ceaiul, il iubesc. Eu am fost sa il vad acum la ora 13.00 si mai au vizite la ora 17.00 si la ora 20.00. Pe salon era doar o asistenta si la germana mea nu m-am inteles, dar imi tot spunea: ok, ok, deci fratilor e ok", a spus, fericit, tatal lui Serban Huidu.

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Serban Huidu

In ultimul buletin medical prezentat de echipa de medici care il au sub supraveghere pe realizatorul Tv Serban Huidu la spitalul din Innsbruck se arata ca starea de sanatate a lui Serban se imbunatateste accelerat.

Medicii au anuntat ca in ultimele 24 de ore, realizatorul Tv a vorbit si a mancat putin. "E treaz numai cateva minute. E obosit. Maine va fi mai bine, cu fiecare ora se imbunatateste situatia lui", au precizat medicii.

Serban Huidu se afla la Terapie Intensiva, unde va ramane pentru ca trebuie monitorizat in continuare. Un nou comunicat al echipei de medici este asteptat luni.

Serban Huidu si-a revenit, sambata seara, si a vorbit cu membrii familiei.

Serban Huidu s-a accidentat, miercuri, 29 decembrie, pe partia de la Innsbruck, unde s-a lovit de un copac. Realizatorul TV in varsta de 34 de ani, care purta casca de protectie, a suferit o fractura cu sangerare la nivelul capului. El a fost dus de salvamontisti la un elicopter care l-a transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde i-a fost indusa starea de coma, pentru a i se putea face analize.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Serban Huidu accident, #stare Serban Huidu, #Florin Huidu tata Serban , #stiri Serban Huidu