Vrei sa faci sex fierbinte? Iata cateva secrete simple

Sambata, 11 Mai 2013, ora 16:54
11857 citiri
Vrei sa faci sex fierbinte? Iata cateva secrete simple
Foto: Men\'s Health

Secretele unui sex fierbinte se gasesc la indemana oricui stie cum sa foloseasca diferite tehnici care il vor ajuta in dormitor. Barbatii difera de femei in multe privinte, iar ei trebuie sa stie cum sa isi stimuleze partenerele pentru a obtine momente de neuitat in pat.

Conform Men's Health, barbatii au nevoie de mai putin timp pentru a intra in starea necesara unor partide de sex de neuitat. Pe de alta parte, femeile sunt mai greu de multumit, iar partenerii trebuie sa ajunga la aceeasi stare pentru a se bucura amandoi de aceste momente.

Cumpara-i lenjerie intima

Desi pare un cliseu, lenjeria intima pe care un barbat o cumpara pentru femeia iubita poate avea un efect remarcabil asupra ei.

Momentul cand un asemenea cadou ii este oferit este foarte important. De exemplu, atunci cand sunteti la restaurant, poti sa ii strecori cadoul pe sub masa si sa o rogi sa il probeze la baie.

Un asemenea cadou nu se recomanda chiar de la prima intalnire, sustine specialistul in relatii Joy Davidson.

Imbratisarea e esentiala

Femeilor le plac imbratisarile prelungite, ceea ce le poate aduce intr-o stare propice unei aventuri de neuitat.

De obicei, majoritatea barbatilor cred ca sarutul este principala arma pentru a aduce o femeie in starea necesara sexului fierbinte.

Lou Paget, autorul unei carti in domeniu ("365 Days of Sensational Sex"), te sfatuieste sa ii dai senzatia unei femei ca imbratisarea pe care o savurati amandoi nu se va termina niciodata.

Soaptele fierbinti

Fie ca sunteti in public, la o petrecere, sau in intimitate, soaptele spuse la ureche unei femei ii arata cat de mult este dorita. De exemplu, ii poti spune cat de bine va veti simti cand ajungeti acasa, iar pentru ea, anticiparea placerii in timpul zilei poate actiona ca o buna metoda de a-i induce starea necesara.

Sari peste flori

Florile trimise la birou unei femei nu mai reprezinta un obicei atat de bun de pus in practica.

In schimb, ii poti trimite ceva scris pe un bilet. O femeie te va dori si mai mult atunci cand stii sa ii oferi ceva la care sa se gandeasca, spune specialistul Paul Joannides, autorul cartii "Guide to Getting It On! Go".

Ii poti scrie ceva pentru care ii multumesti, de exemplu, ultima masa pe care ti-a pregatit-o. O femeie apreciata in timpul zilei este o femeie care te va multumi in timpul noptii.

Gesturi simple

Femeile vor ca barbatii sa se gandeasca la ele. Chiar daca nu va recunoaste, ei ii place sa ai o poza cu ea in portofelul tau.

De asemenea, nu uita sa ii amintesti din cand in cand prima data cand v-ati intalnit, ce purta si cat de sexy era atunci.

Este bine sa iti exprimi sentimentele pe care le aveai atunci si sa ii spui ce simti acum pentru ea. Atunci cand ii spui ca o iubesti, este indicat sa ii spui si de ce, iar un motiv inedit o va face sa se simta speciala si dorita.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#parteneri femei barbati sex dragoste, #iubire relatii preludiu sex, #aventura iubire sex , #aventura