Sex la prima intalnire

Vineri, 01 August 2008, ora 10:15
7735 citiri
Sex la prima intalnire

Sex la prima intalnire? Daca in trecut asemenea lucru era de neconceput, iar cuplurile nici nu indrazneau sa se priveasca in ochi, in zilele noastre sexul - mult si des - nu mai este un tabu.

S-au dus vremurile in care fetele se inroseau numai la o privire si cand se maritau virgine. Acum, peste 30% dintre femei recunosc ca au facut sex la prima intalnire, cu un tip pe care nu-l cunoasteau.

Tu ai face sex din prima? Iata cateva dintre riscurile unei astfel de aventuri.

In primele ore ale unei intalniri, atractia fizica este cea mai intensa. Fluturasii din stomac, senzatia de ameteala cand se lipeste de tine, dorinta de a-l simti cu totul - toate acestea iti iau mintile si te fac sa pleci cu el acasa.

Urmeaza cea mai tare partida din viata ta si iti indeplinesti astfel cea mai mare fantezie: sa faci sex cu un necunoscut.

Dar ce te faci dimineata, cand iti dai seama ca tipul nu-ti place deloc si ca nu prea aveti subiecte de discutie si nici preocupari comune? Bine, in acest caz o puteti lua de la capat cu lucrul la care va potriviti cel mai bine...

Mai grav este cand femeile nu fac diferenta intre dragoste si sex si se indragostesc iremediabil. Sansele ca el sa te priveasca a doua zi ca pe o zana si sa te ceara in casatorie sunt destul de mici. In cele mai multe cazuri, "vanatorii" pleaca spre o noua prada.

In plus, daca tot te lasi dusa de val, ai grija la cateva aspecte care iti pot face viata neagra: protejeaza-te. Cred ca ai mai auzit de cliseul asta si iti spui ca iei pastile, asa ca nu ai nevoie de prezervative. Dar stii de asemenea ca bolile cu transmitere sexuala se previn DOAR cu prezervativul, nu?

Discuții în Qatar despre planul Ucrainei pentru încheierea războiului. Care sunt cererile Kievului
Discuții în Qatar despre planul Ucrainei pentru încheierea războiului. Care sunt cererile Kievului
Consilieri de securitate națională și înalți oficiali din întreaga lume se vor întâlni la Doha în acest weekend pentru a discuta planurile pentru un summit cu privire la condițiile...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#sex, #intalnire, #partida, #Amor, #aventura, #dragoste, #pasiune , #sexy