Pe segmentul de ceasuri, reducerile mari de preturi sunt mereu active in e-commerce

Advertorial
Vineri, 17 Martie 2017, ora 12:17
8762 citiri
Pe segmentul de ceasuri, reducerile mari de preturi sunt mereu active in e-commerce

(P) In ultimii ani, romanii s-au obisnuit sa asocieze reducerile mari de preturi cu conceptul de Black Friday, mai ales in comertul electronic. Dincolo de aceasta sarbatoare a disconturilor, in magazinele online exista, pe anumite segmente de piata, o obisnuinta in ceea ce priveste promotiile puternice, cu reduceri de zeci de procente.

Un asemenea domeniu este cel al comertului online de ceasuri de mana. Iata doar doua exemple, selectate de pe website-ul PretzMic.ro, unul dintre cele mai cunoscute magazine online de ceasuri cu preturi accesibile: ceas barbatesc, mecanic, Full Technologie Tourbillon J032, cu discount de 58% (174,90 de lei in loc de 420,90 lei) si ceas de dama de tip ceas quartz, Q030, cu reducere de 68% (44,99 lei in loc de 139,90 lei).

In ciuda pretului mic, un astfel de produs promite totusi calitate: "Acest model de ceas de mana este reprezentant al gamei Geneva si al stilului casual, fashion. Este un ceas de dama dotat cu un mecanism quartz si cu afisaj analog, iar datorita mecanismului se bucura de o miscare precisa. Este realizat din otel inoxidabil, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate in timp, iar cadranul este protejat de sticla rezistenta la zgarieturi. Poate fi achizitionat de pe www.pretzmic.ro la cel mai mic pret de pe piata", se mentioneaza pe website-ul citat cu privire la modelul Q030.

Partea si mai buna in cazul cumparaturilor online din perioade "normale" este ca se evita aglomeratia specifica din contextul Black Friday. Cei de la PretzMic.ro subliniaza pe website ca produsele sunt expediate din stocul propriu si in general ajung la clienti in 24 - 48 de ore, prin intermediul firmelor de curierat rapid, oriunde in tara.

"Reusim sa obtinem de la furnizori preturi avantajoase tocmai pentru ca avem vanzari mereu in crestere, generate atat de clientii ce revin in timp, cat si de clientii noi. Ne bazam mult pe recomandari si fidelitate, dovada fiind faptul ca avem aproape 130.000 de prieteni pe Facebook, mereu informati despre noile modele de ceasuri barbatesti si ceasuri de dama pe care le introducem in oferta", declara reprezentantii acestui e-shop.

Diversele modele de ceasuri quartz, ceasuri mecanice si chiar ceasuri de tip smartwatch (adevarate gadgeturi) pot sa reprezinte si cadouri, in diferite ocazii. Astfel, vanzarile de ceasuri de mana online cresc mereu in perioade precum Valentine's Day - Dragobete sau 1 - 8 martie. Ceasul este un cadou mereu de efect, indiferent daca este o aniversare, o zi onomastica sau un alt moment festiv.

Tinand cont ca un astfel de ceas de mana poate costa chiar si sub 50 de lei, devine chiar un cadou extrem de accesibil, care nu isi arata insa pretul in ceea ce priveste valoarea. Este important sa fie selectate mereu magazine online de incredere, care functioneaza legal si livreaza mereu ceasuri de mana originale, insotite de garantia legala.

Comertul online castiga tot mai multi "adepti" in Romania, in conditiile in care e-commerce-ul este foarte puternic in toate tarile dezvoltate. Poate fi remarcat si trendul ascendent al platilor online - tot mai multi clienti aleg sa plateasca online cu cardul de debit sau credit, renuntand astfel la optiunea de plata cash.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#ceas dama, #ceasuri quartz, #ceas barbatesc, #ceas unisex , #ceas