Berlusconi, atacat in presa de propria-i sotie

Miercuri, 29 Aprilie 2009, ora 16:11
3130 citiri
Berlusconi, atacat in presa de propria-i sotie

Veronica Lario, sotia premierului italian Silvio Berlusconi, a trimis o scrisoare deschisa publicata marti de Corriere dela Serra si La Repubblica, in care isi ataca dur sotul.

Scotand in evidenta decizia premierului de a lansa pe lista la europarlamentare o serie de nume din showbizz-ul italian, Veronica Lario spune ca "prezenta tinerelor frumoase in politica nu este nici un plus nici un minus".

Fosta actrita, acum in varsta de 52 de ani, isi continua atacul folosind cuvinte "alese" la adresa tinerelor care s-au pozat impreuna cu Berlusconi pentru apropiata campanie electorala: 'Niste carpe fara nicio rusine care umbla dupa putere'.

Veronica Lario mai spune ca, impreuna cu cei trei fii ai sai, sunt 'victime' ale acestei situatii, la fel ca in urma cu doi ani, cand Il Cavaliere i-a declarat unei tinere actrite intr-o emisiune televizata ca ar lua-o de nevasta daca ar putea. Ulterior, premierul si-a cerut scuze public pentru acea afirmatie.

Totodata, Veronica Lario, care este de 27 de ani sotia premierului, a tinut sa isi critice barbatul si pentru faptul ca duminica seara a mers la Napoli intr-o discoteca pentru aniversarea majoratului unei tinere membre a partidului.

'Nu imi amintesc sa fi fost prezent la majoratul vreunuia dintre fiii nostri', a spus sotia lui Berlusconi, potrivit La Repubblica.

Replica premierului nu s-a lasat asteptata. "Veronica este victima unor manipulari", a declarat Silvio Berlusconi, citat de La Repubblica. "Este o manevra a presei si a opozitiei de stanga", a vociferat premierul, aflat la Varsovia.

Potrivit presei italiene, pe listele de candidati ai PdL, care urmeaza sa fie anuntate miercuri, vor intra numai acele femei care au avut activitate politica de lunga durata.

De asemenea, Berlusconi a catalogat drept 'inventate de presa' numele prezentatoarelor tv, modelelor si actritelor care au fost vehiculate in ultimele zile ca posibile candidate ale PdL.

(M.M.)

Citeste si:
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) Marian Neacșu a fost numit de către PSD, partid din care a făcut parte timp de 20 de ani, în postul de...
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Doi consilieri de stat au fost numiţi joi, 2 decembrie, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă. Este vorba despre Gheorghiţă Agafiţei și Daniel Anghel. Deciziile privind numirea celor...