Berlusconi va fi judecat de trei femei in procesul pentru prostitutie cu minore

Joi, 17 Februarie 2011, ora 10:50
1488 citiri
Berlusconi va fi judecat de trei femei in procesul pentru prostitutie cu minore
Foto: Corriere dela Sera

Desi s-a aratat optimist si increzator, se pare ca soarta nu prea "ii zambeste" premierului italian Silvio Berlusconi. Controversatul politician a fost pus sub acuzare, iar pe data de 6 aprilie va fi judecat de trei femei pentru prostitutie cu minore si abuz de putere.

Carmen D'Elia, Orsola De Cristofaro si Julia Turri sunt cele trei femei care vor prezida procesul premierului italian.

Acestea au fost alese "la intamplare" de catre "Jade", sistemul informatic situat la etajul 7 al Palatului de Justitie, care atribuie automat judecatorii "liberi" la procesele care urmeaza sa aiba loc, scrie Vanity Fair.

Acest trio feminin, recunoscut in Italia pentru procesele celebre pe care le-au prezidat, urmeaza sa stabileasca daca Silvio Berlusconi a facut sex cu Ruby, adica Karima-Mahroug, cand inca era minora si daca a incercat sa obtina favoruri pentru ea.

In ciuda faptului ca a fost pus sub acuzare, premierul italian a declarat miercuri ca nu este ingrijorat de acest lucru si nu are de gand sa isi dea demisia.

Silvio Berlusconi a spus ca "din dragostea de tara" nu vrea sa vorbeasca despre acest caz, dar nu este deloc ingrijorat de procesul care va incepe pe data de 6 aprilie, informeaza Corriere dela Sera.

Berlusconi: Femeile sunt mai destepte si mai responsabile decat barbatii

"Timp de doi ani si jumatate am facut toate reformele si am fost incetiniti dupa ce Fini si ai lui au parasit majoritatea. Acum suntem scutiti de aceste dificultati si in curand vom ajunge la 325 de parlamentari pentru a face toate reformele majore", a declarat premierul italian.

Berlusconi a dat asigurari ca se bucura de sustinerea deplina a aliatilor sai conservatori, inclusiv din partea liderului Ligii Nordului, Umberto Bossi, cu care premierul ar fi avut ceea ce presa italiana a descris drept "discutii de urgenta".

Berlusconi trimis in judecata, pentru abuz de putere si relatii sexuale cu o minora

"Suntem siguri ca vom continua aceasta legislatura pana la finalul sau", a spus Berlusconi, excluzand posibilitatea convocarii de alegeri inainte de 2013.

Silvio Berlusconi a mai declarat in cursul saptamanii, pe fondul acestui scandal sexual, ca respecta femeile si le considera mai destepte si mai responsabile decat barbatii.

"Femeile stiu cat de mult le respect. Le-am tratat mereu cu grija si in afacerile personale, si in cadrul Guvernului", a declarat acesta.

Berlusconi nu isi da demisia, desi a fost trimis in judecata

Premierul italian Silvio Berlusconi a fost trimis in judecata, fiind acuzat de abuz in putere si intretinere de relatii sexuale cu o prostituata minora. Decizia a fost luata, marti, de judecatorul italian Cristina Di Censo.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#proces Silvio Berlusconi, #judecat trei femei, #acuzat prostitutie minore , #stiri Silvio Berlusconi