Ce propune Silviu Prigoana pentru un Bucuresti mai curat?

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 22:56
2324 citiri
Ce propune Silviu Prigoana pentru un Bucuresti mai curat?

Problema reprezentata de mediul insalubru din Capitala este un pericol la adresa sigurantei locuitorilor, sustine candidatul PDL la Primaria generala a Bucurestiului, Silviu Prigoana, care propune solutii precum salubrizarea orasului prin aspirare si extinderea, prin act aditional, a contractelor de intretinere a domeniului public.

In majoritatea sondajelor de opinie, bucurestenii au raspuns ca, dupa cainii vagabonzi, cea mai mare problema a Capitalei este curatenia. Aceasta situatie nu doar nemultumeste o mare parte a locuitorilor Bucurestiului, dar totodata pune in pericol sanatatea si siguranta acestora.

Alegeri Locale 2012

"Se vede cu ochiul liber ca traim intr-un oras mizerabil. Dar rareori se vorbeste despre asta! Iar pentru solutionarea problemei este nevoie in primul rand de aducerea ei pe agenda politica, iar ulterior, odata recunoscuta necesitatea interventiei autoritatilor, de un plan de masuri concrete", a spus Silviu Prigoana.

Astfel, Silviu Prigoana vorbeste in programul sau electoral despre o serie de actiuni ce urmeaza a fi intreprinse de catre municipalitate, in cazul in care ar castiga mandatul de primar general. Printre aceste propuneri se numara: salubrizarea orasului prin aspirare si nu prin maturarea strazilor, extinderea, prin act aditional, a contractelor de intretinere a domeniului public, fara bugetare suplimentara si curatarea afiselor amplasate ilegal.

Fara panselute

In programul sau electoral, Silviu Prigoana vine cu propuneri si pentru amenajarea spatiilor verzi. Astfel, candidatul PDL si-a propus crearea de zone verzi cu gazon si arbusti plantati si incetarea plantarii in mod abuziv a panselutelor si florilor care se ofilesc repede deoarece inlocuirea lor repetata duce la cheltuieli inutile.

In plus, Silviu Prigoana sustine ca trebuie accelerata reabilitarea monumentelor istorice lasate in paragina si incurajarea reconstructiei cladirilor cu semnificatie arhitecturala din fonduri private, prin acordarea de scutiri de taxe si impozite.

"Eu, la randul meu, traiesc intr-o casa foarte veche pe care am restaurat-o inainte de a deveni caminul meu si al familiei mele. Prea putina atentie se acorda acestui aspect si de aceea vedem peste tot cladiri insalubre, care stau sa cada si care la o adica sunt un pericol la siguranta cetateanului", a afirmat Silviu Prigoana.

Alegeri Bucuresti 2012

Programul electoral al candidatului PDL la Primaria Capitalei mai vorbeste si despre obligarea societatilor comerciale la intretinerea si mentinerea curata a fatadelor, vitrinelor si a spatiului de tranzit din fata cladirilor pe care le administreaza; interzicerea si sanctionarea drastica a afisajului stradal si a graffiti-ului in locuri neautorizate; accelerarea operatiunii de inlaturare a cablurilor de suprafata si ingroparea lor sub pamant si obligarea societatilor comerciale, care folosesc domeniul public (Romtelecom, Luxten, RATB, ADP etc), sa intretina permanent propriul mobilier stradal.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Silviu Prigoana candidat primarie Bucuresti, #Silviu Prigoana curatenie Capitala , #candidat Primaria Bucuresti