Meteo: Soare si ploi

Miercuri, 17 August 2011, ora 09:25
2034 citiri
Meteo: Soare si ploi

Soarele nu ne va parasi complet in urmatoarele zile, desi in multe regiuni ale tarii isi vor face aparitia ploile, o racoare binemeritata dupa cateva zile de calduri sufocante.

Miercuri vor fi ploi razlete in Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Moldova, dar si Transilvania. In Maramures, Crisana si Banat, soarele isi va face simtita prezenta, dand norii la o parte.

Vom avea temperaturi minime de 10-20 de grade Celsius, in timp ce maximele nu vor depasi 33 de grade Celsius, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Joi, temperaturile vor scadea putin, ajungand pana la minime de 8-19 grade Celsius, maxima urmand sa nu depaseasca 31 de grade Celsius.

Ploile se vor muta in sudul tarii, urmand ca in Dobrogea si in Banat sa fie insotite de descarcari electrice.

Vineri, cerul se insenineaza in aproape toate regiunile tarii, in special in Moldova, iar temperaturile vor fi de cel mult 33 de grade Celsius.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Revine vremea caldă. Prognoza meteo până la finalul lunii mai
Meteorologii au anunțat că, în săptămânile următoare, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în unele perioade, mai ales în regiunile nordice. Veștile bune sunt și pentru...
#meteo, #prognoza meteo, #soare ploi , #meteo