Studiu pentru barbati: Vezi in ce orase sunt cele mai multe romance singure

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 20:46
10948 citiri
Studiu pentru barbati: Vezi in ce orase sunt cele mai multe romance singure
Foto: Arhiva

Cele mai multe femei singure sunt in Ramnicu Valcea, Iasi si Sibiu, iar cele mai frumoase sunt in Bucuresti, potrivit unei cercetari, care a relevat si faptul ca Ramnicu Valcea, Cluj-Napoca si Capitala sunt orasele unde barbatii beneficiaza de cele mai favorabile conditii de viata.

Cercetarea, realizata in 11 orase din Romania, a luat in calcul mai multe criterii, considerate esentiale unui stil de viata barbatesc: numarul de locuri amenajate pentru pescuit, numarul de spatii verzi disponibile barbatilor, numarul de baze sportive accesibile acestora, dar si numarul de femei singure dintr-un oras.

Romanii folosesc, in medie, un singur prezervativ intr-un an

Cercetarea realizata la cererea Organizatiei Barbatilor din Romania - Bergenbier a relevat ca Bucuresti, Cluj Napoca si Ramnicu Valcea sunt orasele unde barbatii beneficiaza de cele mai favorabile conditii de viata.

Astfel, in topul oraselor cu cele mai multe locuri amenajate pentru pescuit se afla Bucurestiul (cu peste 102 zone disponibile in zona Bucuresti-Ilfov), urmat fiind de Cluj Napoca (48) si de Iasi (43).

Din punct de vedere al spatiului verde disponibil acestora, Cluj-Napoca se afla pe primul loc (cu 127 metri patrati disponibili unui barbat), Galatiul si Bucurestiul ocupand urmatoarele pozitii, cu 124 mp si, respectiv, 99 mp de spatiu verde disponibili pentru fiecare barbat.

In topul oraselor cu cele mai multe baze sportive accesibile barbatilor se afla Cluj Napoca, oras urmat de Brasov (locul doi) si de Timisoara si Constanta (locul trei). Conform datelor, barbatii din Ploiesti si din Bucuresti beneficiaza de cele mai putine oportunitati de a face miscare.

Bucurestiul, orasul cu cele mai frumoase femei

Cele mai multe femei singure se afla, conform cercetarii Daedalus Millward Brown, in Ramnicu Valcea (46%), in timp ce pe urmatoarele locuri se afla Iasi (45%) si Sibiu (44%).

In paralel, cercetarea nationala cu privire la perceptia barbatilor despre orasele cu cele mai frumoase femei a clasat Bucurestiul (17,51%) pe primul loc, urmat de Iasi (13,47%) si Cluj Napoca (9,19%). Orasele cu cele mai frumoase femei au fost identificate prin intermediul unui chestionar online, realizat de iVox.ro, la care au raspuns 1.262 de barbati cu varsta peste 18 ani.

Cercetarea, initiata de OBR Bergenbier, a fost implementata atat cu ajutorul unui desktop-research realizat de compania de cercetare Deadalus Millward Brown cat si prin intermediul unui chestionar online disponibil pe platforma iVox.ro. Obiectivul acesteia a fost identificarea oraselor favorabile stilului de viata barbatesc.

PR-ul discrimineaza - femeile, mai prost platite decat barbatii

Organizatia Barbatilor din Romania reprezinta o initiativa Bergenbier menita sa reprezinte vocea barbatilor din toata tara. OBR Bergenbier beneficiaza inclusiv de o campanie de recrutare de membri ce se desfasoara pe bergenbier.ro si prin pagina de Facebook Bergenbier.

Studiul a fost derulat in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Brasov, Galati si Ramnicu Valcea.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#orase Romania barbati, #orase Romania femei singure, #orase Romania pescuit, #studiu barbati Romania Bergenbier , #romani