Sotiile, mai bogate decat ministrii Guvernului Boc

Sambata, 13 Iunie 2009, ora 12:28
2641 citiri
Sotiile, mai bogate decat ministrii Guvernului Boc
Foto: gov.ro

Membrii Guvernului Romaniei nu sunt la fel de puternici ca in Palatul Victoria si in caminul propriu. Declaratiile de avere arata ca partenerii lor castiga de cele mai multe ori mai mult decat ei.

Pe lista partenerilor membrilor guvernului Romaniei sunt oameni de afaceri, medici sau profesori universitari, informeaza Realitatea TV.

Sotia ministrului Economiei, Miorita Videanu, este o cunoscuta femeie de afaceri, membru in Consiliul de Administratie a doua societati profitabile: Titan Mar si Marmosim.

Si sotia ministrului de Externe, Cristian Diaconescu, castiga mai bine decat sotul ei. Pe vremea cand acesta era doar senator, Mariana Diaconescu castiga de opt ori mai mult. Ea este angajata a companiei Asirom si in acelasi timp a cabinetului Diaconescu si Asociatii.

Camelia Bazac este tot afacerista. Are actiuni la reprezentanta Ferrari in Romania, dar este administrator delegat si director general al unei alte societati comerciale. Camelia Nemirschi se ocupa si ea de afaceri in domeniul alimentatiei publice.

Sotia ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, este Daciana Sarbu. Ea a fost recent aleasa pentru un al doilea mandat de europarlamentar din partea PSD.

Sotia premierului Emil Boc este profesor universitar la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj. Tot cadru didactic este si si sotia ministrului Transporturilor, Radu Berceanu.

Nina Pogea, sotia ministrului Finantelor, este casnica.

Nu doar sotiile de ministru au cariere impresionante, ci si sotii doamnelor din Guvern. Laurentiu Andronescu, de profesie inginer, si-a marit contul din banca cu peste 100.000 de euro dupa ce si-a vandut actiunile omului de afaceri Gigi Becali.

Sotul Elenei Udrea este nimeni altul decat controversatul om de afaceri Dorin Cocos.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#femei afaceri succes, #sotii ministri, #Guvernul Boc , #ancheta
Comentarii