Consilier local PDL, arestat pentru proxenetism si trafic de minori

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 21:41
3698 citiri
Consilier local PDL, arestat pentru proxenetism si trafic de minori

Un consilier local PDL din Aiud, medicul Molnar Geza, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru proxenetism si trafic de minori in urma unei actiuni a DIICOT Alba, barbatul fiind acuzat ca intermedia unor oameni de afaceri si persoane influente raporturi sexuale cu tinere, una chiar de 15 ani.

Seful Serviciului Teritorial Alba al DIICOT, Ioan Muresan, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca procurorii au reusit sa il identifice pe un barbat din Aiud, care este medic si detine o functie in cadrul administratiei locale si ar fi inlesnit practicarea prostitutiei pentru trei tinere, inclusiv o minora in varsta de 15 ani.

Surse apropiate anchetei au declarat, miercuri, ca barbatul cercetat pentru proxenetism si trafic de minori este Molnar Geza, de profesie medic, si este consilier local din partea PDL in Consiliul Local al municipiului Aiud.

Consilier local din Timis, arestat pentru trafic de influenta

Potrivit sefului DIICOT Alba, Ioan Muresan, barbatul, in varsta de 68 de ani, a racolat trei tinere, printre care o minora de 15 ani, carora le-a promis anumite beneficii materiale sau de promovare, spunandu-le ca "le va ajuta sa se realizeze pe plan personal".

"Le-a atras promitandu-le ca le va ajuta, in diferite ipostaze si cu anumite persoane, dar si in functie de calitatea sa, sa aiba anumite beneficii materiale si de promovare si sa se realizeze personal", a spus Muresan.

Clientii proxenetului din PDL, oameni de afaceri si persoane influente

Potrivit sefului DIICOT Alba, anchetatorii au identificat pana acum sapte clienti pe care i-ar fi avut cele trei fete racolate, printre care oameni de afaceri sau alte persoane cu influenta din diverse medii.

"Avantajele pe care le obtinea inculpatul nu erau neaparat de natura materiala directa si erau si de alta natura de genul influenta, castigarea prieteniei si alte lucruri cu privire la clienti. Clientii erau oameni din anturajul inculpatului, oameni de afaceri, oameni din diverse medii", a spus Muresan.

Potrivit sursei citate, clientii nu sunt numai din judetul Alba, iar acestia aveau relatii sexuale cu fetele la diferite pensiuni din Alba Iulia, Aiud, Sebes si Teius.

Consilier PDL Calarasi, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta

Ioan Muresan a mai spus ca barbatul a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, iar ulterior Tribunalul Alba a decis arestarea preventiva a acestuia pentru proxenetism si trafic de minori.

Potrivit procurorului, in acest caz mai este cercetata in liberate si o femeie care ar fi sprijinit activitatea infractionala a barbatului.

Barbatul risca intre cinci si 12 ani de inchisoare pentru proxenetism si trafic de minori.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#consilier local PDL arestat, #consilier PDL trafic minori, #consilier PDL arestat proxenetism , #arestare