Noi decese ale unor romani infectati cu noul coronavirus: UPDATE Bilantul negru urca la 1.333 de morti

Duminica, 07 Iunie 2020, ora 20:15
19168 citiri
Noi decese ale unor romani infectati cu noul coronavirus: UPDATE Bilantul negru urca la 1.333 de morti

Autoritatile au anuntat duminica inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus, astfel ca bilantul negru al pandemiei in tara noastra a urcat la 1.333 de morti.

Romania a ajuns la 20.479 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus descoperite dupa ce, de la inceputul pandemiei, in tara noastra au fost facute 503.200 de teste.

In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 187 de noi cazuri de imbolnavire.

La Terapie Intensiva, in acest moment, sunt internati 144 de pacienti, cu 9 mai putin decat sambata.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.638 au fost declarate vindecate si externate.

La nivel mondial, duminica a fost depasit pragul de 400.000 de morti din cele peste 7 milioane de persoane infectate.

Iata detaliile facute publice de Grupul de Comunicare Strategica:

Deces 1.323 - un barbat de 74 de ani din judetul Bistrita-Nasaud. A fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus pe 4 iunie si a murit pe 6 iunie. Suferea si de tulburare de ritm cardiac.

Deces 1.324 - o femeie de 57 de ani din judetul Harghita. A primit rezultatul pozitiv pentru coronavirus pe 29 mai si a murit pe 7 iunie. Suferea si de insuficienta cardiaca congestiva clasa NYHA III, insuficienta ventriculara stanga, diabet zaharat tip II, obezitate grd. II si avea o tumora mamara la sanul drept.

Deces 1.325 - un barbat de 70 de ani din judetul Olt. A fost confirmat pozitiv cu COVID-19 pe 6 iunie, zi in care a si murit. Sufera si de insuficienta renala, insuficienta cardiaca si diabet zaharat de tip II.

Deces 1.326 - un barbat de 83 de ani din judetul Bacau. A fost confirmat pozitiv pe 23 mai si a murit pe 6 iunie. Suferea si de diabet zaharat dezechilibrat (caz nou), fibrilatie atriala cronica, ischiemie acuta embolica la membrul inferior stang si ramasese cu sechele in urma unui accident vascular cerebral.

Deces 1.327 - un barbat de 70 ani, din judetul Iasi, confirmat pozitiv pe 25 mai, care a murit pe 7 iunie. Suferea si de HTA, neoplasm de colon operat, insuficienta venoasa cronica.

Deces 1.328 - un barbat de 65 de ani, din judetul Alba, confirmat pozitiv pe 31 mai, care a decedat pe 7 iunie. Acesta mai suferea si de HTA, mastocitoza leucemica, ciroza hepatica toxica decompensata, fibroza pulmonara si obezitate.

Deces 1.329 - un barbat de 44 ani din judetul Vrancea, care suferea de astm bronsic, defect septal atrial operat, obezitate gr III, FiA. A fost confirmat pozitiv pe 30 mai si a murit pe 6 iunie.

Deces 1.330 - un barbat de 73 ani, din judetul Tulcea, care mai suferea si de stenoza duodenala operata in luna aprilie, status post infectie CD, HDS, ulcer gastric, pancreatita cronica, casexie. A fost confirmat pozitiv cu coronavirus pe 1 iunie si a murit pe 6 iunie.

Deces 1.331 - o femeie de 46 de ani din Hunedoara, care suferea de obezitate, a fost depistata pozitiv pe 24 mai si s-a stins pe 7 iunie.

Deces 1.332 - o femeie de 68 de ani, din judetul Buzau, care mai suferea si de ciroza hepatica decompensata si insuficienta renala. Infectarea cu virusul a fost confirata pe 26 mai, iar decesul a survenit pe 7 iunie.

Deces 1.333 - este vorba despre un barbat de 80 de ani, din judetul Sibiu, care suferea si de boala cardio-vasculara, HTA, boala neurologica cronica, boala renala si neoplasm colorectal. Boala a fost depistata pe 26 mai, iar decesul a survenit pe 7 iunie, duminica aceasta.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: Ziare.com