UPDATE. VIDEO Cantaretul Dorian Popa a intretinut atmosfera la o petrecere unde nu s-au respectat masurile de protectie. Politia s-a sesizat si a dat amenzi

Joi, 16 Iulie 2020, ora 14:50
5776 citiri
UPDATE. VIDEO Cantaretul Dorian Popa a intretinut atmosfera la o petrecere unde nu s-au respectat masurile de protectie. Politia s-a sesizat si a dat amenzi
FOTO: Captura Youtube/ Dorian popa

Cunoscutul cantaret Dorian Popa a postat pe Youtube un filmulet de la o petrecere de majorat din Craiova. Artistul a intretinut atmosfera intr-un spatiu inchis unde se aflau mai multi tineri care nu respectau distantarea sociala si nu purtau masto de protectie.

Pe filmare se vede cum mai mult de 20 de tineri se inghesuie langa scena pentru a dansta si canta impreuna cu Dorian Popa.

UPDATE. Politia s-a sesizat si a dat amenzi in acest caz.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, in urma informatiilor aparute in spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri fara respectarea masurilor impuse pe perioada starii de alerta, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Cosoveni au facut verificari.

"Astfel, politistii au stabilit faptul ca in seara zilei de 14/15 iulie, a fost organizata o petrecere privata la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioara din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane. In urma verificarilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului in persoana unui barbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sanctionat cu amenda in valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020", au precizat reprezentantii IPJ Dolj.

De asemenea, a fost sanctionat si un barbat de 41 de ani, din Malu Mare, in calitate de administrator al localului respectiv, cu amenda in valoare de 3000 de lei.

Politistii recomanda cetatenilor sa respecte masurile de protectie sanitara si de distantare fizica.

Teoriile lui Dorian Popa

Intr-un video pe Youtube, Dorian Popa a incercat sa explice de ce crede in teoriie conspiratiei legate de "aceasta gripa putin mai puternica". Video a fost sters ulterior.

El vorbeste despre Bill Gates, infranarea Chinei si depopularea planetei, a explorat subiectele cu ideile lui, iar la final a zis ca important e sa nu ne panicam.

"Cea mai controversata chestie pe care o aud este coronavirus. Emisiunile nu mai au public si deja regulile au inceput sa devina destul de stricte. Aici sunt mai multe teorii ale conspiratiei. In primul rand, stim cu totii ca acest imperiu, China, deja prindea foarte mult elan din punct de vedere economic. China devenea prea puternica si "supara" pe cine nu trebuia. In capul meu face click destramarea Chinei, dizolvarea din punct de vedere economic si de ce nu, al numarului populatiei. Stim cu totii, ca: "sunt prea mult chinezi". Si plecand de aici, ei "suparand" pe cine nu trebuie, de acolo sa plece ideea de a vrea sa fie curatati!", sustine Dorian Popa.

"Alta teorie in care cred este cea a curatarii omenirii in general, nu neaparat a chinezilor. Exista mituri care spun ca faimosul nume Bill Gates este implicat in crearea acestui virus si se speculeaza cum ca este dispus sa doneze o mare parte din averea lui pentru a tria din populatia lumii. De ce? Raspunsul este foarte simplu, oameni buni. Noi consumam resursele acestei planete si aceasta planeta este vazuta ca un rezervor. Noi suntem multi "soricei" in lumea asta, care ciugulesc niste cereale, niste petrol si in plus stricam planeta prin tehnologizare", a continuat el.

"Nu vi se pare ca are sens crearea unui "coronavirus" care, ce sa vezi, deoadata scapa toata planeta si omoara cam oameni mai in varsta, cam oameni cu sistemul imunitar usor paradit.. Daca stam sa ne gandim noi asa, nu cumva astia sunt oamenii de care ne putem lepada, ca sa triem putin din miliardele astea care suntem? Nu aveau cum sa nu gaseasca antidotul pentru aceasta gripa. Nu sunt panicat de aceasta boala, ci de fenomenul media care se intampla. Mai oameni buni, haideti sa nu cadem plasa unei campanii de manipulare a omenirii!", a mai zis Dorian Popa.

Dorian Popa a oferit si un sfat medical urmaritorilor lui: "Am inteles ca iarasi o solutie foarte buna este a se bea un pahar cu apa calda si lamaie in fiecare dimineata. Eu va spun ca asta faceam deja pentru ca este o solutie foarte buna pentru stomac si pentru diete. Noi suntem aici inspre a va informa din anumite puncte de vedere mai serioase."

Dupa acest video Dorina Popa, a explicat pentru Paginademedia ca: "A fost o joaca. Am expus niste lucruri fictive. Am incercat sa fac o parodie despre teorii ale conspiratiei care circula pe tema coronavirusului".

Ca urmare a epidemiei de coronavirus, Romania este, din 15 mai 2020, in stare de alerta.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#dorian popa, #majorat Craiova, #concert, #nerespectarea distantarii sociale, #fara masti , #coronavirus