Ziare.com

Curtea de Apel Timisoara a votat revocarea Alinei Ghica din CSM

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 19:48

   

Adunarea generala a judecatorilor Curtii de Apel (CA) Timisoara a hotarat, prin votul secret exprimat in sedinta de marti, revocarea din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a judecatoarei Alina Nicoleta Ghica, reprezentant al Curtilor de Apel.

Hotararea a fost sustinuta de 37 de voturi pentru, 6 voturi impotriva si 3 voturi nule.

De asemenea, magistratii CA Timisoara au respins propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al CSM a judecatorului Horatius Dumbrava, reprezentant al Curtilor de Apel. In acest sens au fost exprimate 20 de voturi pentru, 23 voturi impotriva si 3 voturi nule.

Revocarea Alinei Ghica din CSM, votata in unanimitate de Curtea de Apel Targu Mures

Adunarea generala a CAT a respins, de asemenea, propunerea privind revocarea din calitatea de membru ales al CSM a judecatorului Alexandru Serban. Au fost exprimate 18 voturi pentru, 25 voturi impotriva si 3 voturi nule.

"Hotararea Adunarii generale a fost transmisa spre cunostinta Curtii de Apel Cluj si respectiv la Curtea de Apel Pitesti, in calitate de initiatori al procedurii de revocare din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a judecatorilor Horatius Nicolae Dumbrava, Alina Nicoleta Ghica si Alexandru Serban, alesi din partea Curtilor de Apel", a anuntat Denisa Corina Botoca, de la Biroul de Presa al Curtii de Apel Timisoara.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1583 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Doare cine a votat-o o poate destitui, si numai pe baza

....motiverlor clare ca a gresti.
In rest apa de ploaie.

 

ma , judecatorii astia chiar nu au pic de rusine ?

Se lasa inregimentati de Pivniceru !??

Intram iar slugi la comunisti ???

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor