Tanara de 17 ani ciopartita de iubitul ei

Vineri, 01 August 2008, ora 16:52
1420 citiri
Tanara de 17 ani ciopartita de iubitul ei

O adolescenta de doar 17 ani, Marie Burke, a cazut victima furiei oarbe a prietenului sau, un dealer de droguri din Brazilia, care, suparat pentru ca aceasta ar fi vrut sa il paraseasca, i-a taiat trupul fetei in bucati, l-a pus intr-un geamantan, dupa care fotografiat totul cu telefonul sau mobil.

Reprezentantii politiei braziliene au declarat ca pozele, infatisand capului fetei, despartit de trup, au fost gasite pe telefonul lui Mohammed Carvalho dos Santos, in varsta de 20 de ani, scrie Ziua online.

Hainele fetei au fost gasite intr-un geamantan rasturnat pe albia aceluiasi rau, insa partile din trupul fetei sunt inca de negasit. Politia cauta in continuare capul si membrele fetei, pe care Santos a spus ca le-a ascuns intr-un sat aflat la aproximativ 32 kilometri in afara localitatii braziliene Goiania.

Mama fetei, Ann, a aflat despre moartea fiicei sale de la televizor, in timp ce se uita la o emisiune braziliana, in casa familiei din Wandsworth, in sudul Londrei.

Daca initial, tanarul brazilian a recunoscut ca a omorat-o pe Marie Burke, si ca a facut poze cu trupul neinsufletit, pe telefonul mobil, in cursul noptii de joi spre vineri, acesta a negat fapta.

Purtatorul de cuvant al Politiei civile din Goiania, Lenita Alves, a informat ca cei doi s-ar fi despartit de curand, pentru ca fata a crezut ca el este vanzator de droguri.Astfel, ea s-a mutat la niste prieteni, dar dintr-un anumit motiv s-a intors in apartamentul lui, la sfarsitul saptamanii trecute.

Vineri seara cei doi s-ar fi certat. Marie l-a amenintat pe dos Santos ca-l va spune parintilor lui ca vinde droguri si ca este dependent de cocaina.In ziua urmatoare el a decapitat-o, i-a taiat membrele si i-a pus hainele intr-o valiza.

Valiza a aruncat-o la malul unui rau si bratele si picioarele le-a aruncat in apa. "L-am arestat pe Mohammed Dali Carvalho dos Santos ieri in locul unde s-a desfasurat crima", a informat Lenita Alves. "El deja marturisise ca a ucis-o pe fata. Ne-a marturisit ca s-a certat cu ea dupa ce l-a amenintat ca-l denunta la politie ca este traficant de droguri, si ca a omorat-o dminica noapte, inainte de a o decapita in ziua urmatoare".

Purtatoarea de cuvant a politiei a mai adaugat ca totul a fost premeditat: "El a dat muzica tare inaintea crimei pentru ca vecinii sa nu auda tipete. A omorat-o printr-o singura injunghiere in spate, folosind un cutit de bucatarie, pe care l-a acoperit.

O parte din ceea ce avem la indemana pentru a folosi impotriva lui la curte, sunt fotografiile pe care le-a facut fetei dupa ce a taiat-o. Momentan cautam in apartamentul unde a avut loc crima. Am gasit droguri, dar nu sunt in masura sa precizez in ce cantitate sau ce tip de droguri au fost gasite", sustin oficialii, citati de "Daily Mail".

Caz revoltător pe aeroport. O tânără de 21 de ani, la un pas de moarte după ce a băut cafea de la un automat
Caz revoltător pe aeroport. O tânără de 21 de ani, la un pas de moarte după ce a băut cafea de la un automat
La un pas de moarte după ce a băut o cafea din aeroport. Este povestea incredibilă a unei tinere de 21 de ani, care lucrează pentru o companie aeriană. Aceasta se afla pe aeroportul Son Sant...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#tanara, #ucisa, #Marie Burke, #Mohammed Carvalho Santos , #frauda