Mircea Badea este suspect de gripa porcina

Luni, 02 Noiembrie 2009, ora 13:51
12369 citiri
Mircea Badea este suspect de gripa porcina
Foto: Antena3

Realizatorul de televiziune Mircea Badea le da o veste proasta tuturor fanilor sai: este suspect de gripa porcina motiv pentru care s-ar putea sa fie nevoit sa isi intrerupa emisiunea pana cand se va face bine.

"Sunt suspect de gripa porcina. Ma duc acum la spital sa-mi fac testul. Partea nasoala e ca nu pot face emisiuni pana nu aflu rezultatul. Nici la radio, nici la teveu. Ma enerveaza foarte tare. O sa stau la fereala sa nu mai dau si altora", scrie acesta pe blog.

Pana la ora transmiterii stirii, Mircea Badea nu a putut fi contactat telefonic pentru amanunte.

La scurta vreme dupa aparitia primului post, Mircea Badea a revenit pe blog cu un update in care ofera mai multe detalii.

"Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un 'angajament' ca stau izolat pana la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc maine in jurul pranzului. La radio fac emisiune ca intru prin telefon. La televizor se va prelungi Sinteza Zilei si probabil ca voi intra din nou prin telefon. Sunt aproape convins ca nu am gripa porcina si ma enerveaza foarte rau ca trebuie sa stau izolat", a explicat acesta.

In prezent Romania se confrunta cu un val fara precedent de imbolnaviri cauzate de virusul AH1N1. Conform site-ului Ministerului Sanatatii, numai luni dimineata au fost confirmate 19 cazuri noi, in Bucuresti, Iasi, Craiova, Arad si Maramures.

Scoala nr. 153 din Bucuresti a fost inchisa luni dimineata pentru o saptamana, dupa ce au fost confirmate cinci imbolnaviri la elevi din ciclul primar si gimnazial. De asemenea, o scoala cu clase I-VIII din Filiasi si-a suspendat, luni, cursurile, tot pentru sapte zile. Pana in prezent, trei unitati de invatamant au fost inchise din cauza imbolnavirilor cu gripa porcina, prima fiind Scoala nr. 15 din Iasi.

In plus, de vineri pana sambata au fost confirmate 36 de noi cazuri de gripa A/H1N1, iar 40 de turisti din hotelul Sinaia au fost diagnosticati cu acest virus duminica si internati la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

La Ministerul Sanatatii s-a constituit luni un Comitet de Urgenta pentru a stabili noua strategie de lupta cu aceasta pandemie si masurile care se impun in situatia actuala.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Mircea Badea gripa porcina, #gripa porcina Romania, #gripa AH1N1, #epidemie gripa Romania , #gripa porcina