Weekend cu accidente mortale pe sosele din Romania

Duminica, 24 August 2014, ora 15:08
3142 citiri
Weekend cu accidente mortale pe sosele din Romania

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite grav, duminica, in urma unui accident produs pe soseaua de centura a municipiului Buzau, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a ciocnit cu o alta masina, intr-o curba.

De asemenea, tot duminica, o persoana a murit si alte doua au fost ranite, intr-un accident produs pe DN1, in Brasov.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar sef Florina Crucianu, primul accident a avut loc, duminica, in jurul orei 9.50, pe soseaua de centura a municipiului, cele doua masini ciocnindu-se frontal intr-o curba.

In urma accidentului, doua persoane au decedat, iar alte doua au fost grav ranite, toate cele patru victime fiind din aceeasi masina, o Dacia Solenza, inmatriculata in Bucuresti.

Cei doi raniti au ramas incarcerati, iar pentru scoaterea lor din masina a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau.

Cea de-a doua masina implicata in accident este un Audi cu numar de Buzau, in care se afla doar soferul, care nu a fost ranit.

In prezent, circulatia pe soseaua de centura a municipiului Buzau se desfasoara cu dificultate.

Accident produs pe DN1, in Brasov, soldat cu un mort si doi raniti

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, duminica, in urma unui accident produs pe DN1, intre Codlea si Persani, in judetul Brasov, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

Unul dintre raniti, aflat in stare grava, a fost preluat de un elicopter si este transportat la Targu Mures.

Accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 10.00, pe DN1, intre localitatile brasovene Codlea si Persani, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Sfreja, in urma impactului, soferul uneia dintre masinile implicate in accident, in varsta de 48 de ani, a decedat, iar sotia acestuia, de 35 de ani, a fost ranita grav, fiind preluata de un eclicopter si urmand sa fie transportata la Targu Mures.

De asemenea, o persoana din cea de-a doua masina a suferit mai multe traumatisme, insa este constienta.

La fata locului s-au deplasat trei ambulante si politisti, traficul in zona fiind ingreunat.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#accident auto Buzau morti, #accident Brasov morti, #accident masina , #morti