Un hoț a fost prins după investigațiile victimei, la Giroc. Femeia a făcut o anchetă în paralel cu poliția

Vineri, 20 August 2021, ora 14:04
4983 citiri
Un hoț a fost prins după investigațiile victimei, la Giroc. Femeia a făcut o anchetă în paralel cu poliția
Hoțul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore FOTO Pixabay

O femeie din Giroc, județul Timiș, a reușit să-l prindă pe hoțul care-i furase mai multe bunuri de pe un șantier, după o investigație făcută de aceasta, în paralel cu cea a poliției.

Pe 11 august, în jurul orei 21, individul, angajat pe șantier, a sunat șoferul unei firme de curierat și l-a rugat să îl ajute cu un transport.

În mașină au fost încărcate materiale de construcții în valoare de câteva sute de euro.

Proprietara imobilului la care se desfășurau lucrările, o tânără antreprenor, a observat lipsa bunurilor și a început să adune imagini surprinse de pe camerele de supraveghere din zonă, care au înregistrat furtul.

Tânăra a depus plângere pentru furt la sediul poliției din Giroc, dar în paralel a început și ea o investigație. A mers cu imaginile la sediul firmei de curierat ce deținea microbuzul și, cu ajutorul angajaților de acolo, a reușit să îl identifice pe șofer.

S-a întâlnit cu acesta și a aflat că nu știa că a fost implicat într-un furt. Bărbatul i-a povestit că a fost plătit cu 300 de lei să ducă materialele de construcții de la Giroc la Ghilad, însă nu îl cunoștea pe cel care l-a plătit.

Femeia i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit bunurile furate acasă la fratele unuia dintre angajații de pe șantier, în vârstă de 44 de ani. Cel la care au ajuns materialele construia o casă.

Femeia l-a identificat și pe autorul furtului, care îi era angajat și a recuperat o parte din materiale, scrie tion.ro.

Miercuri, pe 18 august, bărbatul a fost identificat și de polițiști. Are la activ o condamnare cu suspendare și este în termenul de încercare, iar acum a fost reținut pentru 24 de ore.

„În data de 18 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au identificat un bărbat de 44 de ani, bănuit de furtul mai multor materiale de construcții de pe un șantier din Giroc. În fapt, în data de 11 august, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, de pe un șantier din Giroc, au fost sustrase mai multe materiale de construcții.

Bunurile au fost recuperate parțial. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bărbatul de 44 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, au transmis joi, 19 august, reprezentanții IPJ Timiș.

Tânăr prins drogat la volan de două ori în aceeași noapte, la Piatra-Neamț. A fost reținut pentru 24 de ore
Tânăr prins drogat la volan de două ori în aceeași noapte, la Piatra-Neamț. A fost reținut pentru 24 de ore
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ a informat că un tânăr în vârstă de 22 ani a fost prins conducând drogat un autoturism de două ori în noaptea de vineri spre sâmbătă, 27...
Stradă prăbușită în Prahova. Tasarea terenului a stagnat, informează autoritățile FOTO/VIDEO
Stradă prăbușită în Prahova. Tasarea terenului a stagnat, informează autoritățile FOTO/VIDEO
Autorităţile anunță sâmbătă, 27 aprilie, că tasarea terenului a stagnat sub strada 23 August din oraşul prahovean Slănic. Joi dimineaţă strada s-a surpat parţial, formându-se un...
#hot, #santier, #Timis, #ancheta, #victima , #politie