Mesaje misterioase pe contul de Facebook al lui Ciprian Pian, fratele interlopului Florin Mototolea, arestat preventiv pentru tentativa de omor

Miercuri, 09 Septembrie 2020, ora 08:50
16909 citiri
Mesaje misterioase pe contul de Facebook al lui Ciprian Pian, fratele interlopului Florin Mototolea, arestat preventiv pentru tentativa de omor
Ciprian Pian FOTO: Facebook/ Ciprian Pian

Mai multe mesaje au aparut pe contul de Facebook al interlopului Laurentiu Duduianu, cunoscut sub numele de Ciprian Pian, arestat pentru tentativa de omor asupra agresorului lui Emi Pian. Cele mai multe sunt in ziua de 22 august, insa aproape in fiecare zi exista cate o postare pe contul sau de socializare.

Tribunalul Bucuresti a dispus joi, 13 august 2020, arestarea pentru 30 de zile a fratilor interlopului Florin Mototolea, zis si Emi Pian - Ciprian si Gratian Duduianu -, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.

Decizia nu era definitiva insa cei doi au fost dusi in arest.

Gratian si Ciprian Duduianu au contestat masura arestului preventiv dispusa de judecatorii Tribunalul Bucuresti in dosarul in care sunt acuzati de tentativa de omor.

Sectia I Penala - Drepturi si Libertati a judecat vineri, 21 august, contestatia si a respins-o ca nefondata, conform portalului Instantelor de Judecata.

Astfel ca cei doi au ramas in arest.

In ziua urmatoare, pe 22 august, pagina de Facebook a lui Ciprian Pian s-a umplut de postari. Foarte multe erau mesaje despre cat de tare este el alaturi de familie. De asemenea, au fost postate o serie de fotografii in care aparea alaturi de rude.

Misterul postarilor de pe contul lui Ciprian Pian

Pare sa fie insa o strategie de marketing. Chiar daca se afla dupa gratii, prietenii lui virtuali trebuie sa stie ca este liber, sustinut de cei apropiati. Multe dintre aceste imagini sunt de la diverse petreceri si reuniuni de familie. Sunt zeci de postari in data de 22 august 2020.

Intr-una din postari apare la locatie: Berlin, Germania.

Pe 23 august 2020 are o singura postare, apoi mai posteaza pe 1 septembrie o fotografie in care apare alaturi de fiul sau si de un nepot.

Apoi, vineri, 4 septembrie 2020, posetaza un anunt pe pagina de socializare un mesaj conform caruia a deschis un amanet auto.

"Am deschis Amanet Masina Bucuresti ai nevoie doar de talonul si cartea de identitate, iar banii ii primesti in 10 minute

Comision de acordare 0%

Fara documente justificative.

Valabil si pentru, utilaje, motociclete, ATV-uri sau scutere.

Valabil atat persoane fizice cat si pentru firme", scrie Ciprian Duduianu pe pagina sa de Facebook.

Apoi, mai posteaza niste videoclipuri, iar ultima postare este din 8 septembrie 2020, in care apare alaturi de un prieten, Mihaita Piticu.

Postarile sunt cu atat mai misterioase avand in vedere ca cele mai multe sunt din ziua imediat urmatoare deciziei instantei de a mentine arestul preventiv. Daca Ciprian Pian nu are telefon in inchisoare si nici nu i-a fost spart contul de vreun hacker, atunci, cel mai probabil ii administreaza contul un membru al familiei sau un cunoscut si posteaza in numele lui pentru ca acesta sa para ca este activ.

Fratii si varul interlopului Emi Pian au fost arestati preventiv. Sunt cercetati pentru tentativa de omor asupra lui Richard Gheorghe, suspectul principal in uciderea sefului clanului Duduianu

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Huawei Pura 70 Ultra: primul smartphone care poate trimite imagini prin satelit. Cum funcționează tehnologia
Huawei Pura 70 Ultra: primul smartphone care poate trimite imagini prin satelit. Cum funcționează tehnologia
Huawei a lansat oficial, în China, noua serie de telefoane, Huawei Pura 70. Seria include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Cele mai noi modele de la Huawei au o...
#ciprian pian, #arestat, #Facebook, #Mesaje , #politie