Sotia lui Adrian Sobaru povesteste ce a spus sotul ei, in spital

Luni, 27 Decembrie 2010, ora 21:16
4018 citiri
Sotia lui Adrian Sobaru povesteste ce a spus sotul ei, in spital

Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care s-a aruncat joi de la balconul Parlamentului, in timpul sedintei plenului, se simte mai bine. Sotia sa spune ca primul lucru pe care l-a facut, cand s-a trezit la spital, a fost sa-si declare dragostea pentru familie.

"Se simte relativ bine. A spus ca ma iubeste pe mine si pe copii", a declarat sotia lui Adrian Sobaru, reporterilor Realitatea TV. Femeia este reticenta in a vorbi cu presa, in conditiile in care considera ca se fac prea multe speculatii in legatura cu motivele si starea sotului ei. "S-au vehiculat atatea prostii...", adauga aceasta.

Intrebata cum a justificat gestul sau Adrian Sobaru, sotia acestuia a raspuns: "N-a justificat in niciun fel, a spus doar 'Tricoul!', atat". Aceasta adauga Adrian Sobaru se bucura pentru ca stie ca foarte multa lume este langa el in aceste clipe.

Sobaru este internat la Spitalul Universitar din Capitala, cu o fractura la picior si fracturi la nivelul fetei, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale. Reprezentantii spitalului au declarat ca barbatul regreta gestul facut.

Barbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului regreta ce a facut

"Am avut o discutie admirabila. Omul vrea sa fie constient si sa treaca peste tot. Este in afara oricarui pericol vital. De dimineata a inceput o evaluare psihlologica, o discutie cu un psiholog. Am avut o discutie absolut incantoare de dimineata. Ii pare rau de ceea ce a facut", a declarat, zilele trecute, Catalin Carstoiu, managerul Spitalul Universitar.

Un angajat TVR s-a aruncat de la balconul Parlamentului

Adrian Sobaru s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Palatului Parlamentului, in timp ce prim-ministrul Emil Boc se pregatea sa isi sustina discursul prin care urmeaza sa se apere de motiunea de cenzura pe Legea cadru a salarizarii, depusa de Opozitie.

Barbatul purta un tricou pe care scria cu markerul: "Ne-ati ciuruit si ne-ati vandut, ne-ati ucis viitorul copiilor!". Sobaru are doi copii, dintre care unul suferind de autism.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Adrian Sobaru, #Sobaru spital, #aruncat balcon parlament , #spitale