Restrictiile de circulatie pentru summit-ul NATO se aplica de joi

Marti, 25 Martie 2008, ora 17:50
4634 citiri
Restrictiile de circulatie pentru summit-ul NATO se aplica de joi

Consilierii municipali au decis, marti, ca restrictiile de circulatie pentru summit-ul NATO vor intra in vigoare incepand cu data de 27 martie, informeaza Antena 3.

Incepand cu aceasta data, circulatia va fi inchisa pe culoarul unic si pe strazile adiacente.

Astfel ca circulatia se va delimita pe un culoar unic pentru deplasarea coloanelor oficiale de la Aeroportul International "Henri Coanda" la Palatul Parlamentului.

Separarea culoarului se va face prin mijloace auxiliare de semnalizare, fiind interzisa patrunderea in spatiul delimitat de acestea.

Restrictiile se aplica pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, de la aeroport pana la Piata Presei Libere, culoarul unic va cuprinde benzile 2 si 3 de circulatie, pe ambele sensuri.

Circulatia autovehiculelor va fi permisa, in exteriorul culoarului, pe prima banda de circulatie, in ambele sensuri.

Intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, pe soseaua Kiseleff, va fi interzisa circulatia autovehiculelor pe segmentul central, aceasta desfasurandu-se pe arterele laterale.

Intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, pe soseaua Kiseleff, circulatia va fi inchisa, la fel ca si cea de pe Calea Victoriei pana la Podul Natiunile Unite si pe bulevardul Natiunile Unite.

In perimetrul Palatul Parlamentului, respectiv str. Izvor, Calea 13 Septembrie intre sos. Panduri si bd. Libertatii, bd. Unirii intre bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei si pe bd. Libertatii, circulatia va fi de asemenea inchisa.

Singurele puncte in care traseul de la Aeroportul Henri Coanda si pana la Palatul Parlamentului va putea fi traversat sunt: sos. Bucuresti Ploiesti - bd. Aerogarii, Arcul de Triumf, sos. Kiseleff - str. Arhitect Ion Mincu, Calea Victoriei - bd. Dacia, Calea Victoriei - bd. Regina Elisabeta, Calea Victoriei - Pod Natiunile Unite.

In una din zilele din intervalul 2 - 4 aprilie, se va interzice circulatia rutiera pe bd. Regina Elisabeta, bd. Eroii Sanitari si in perimetrul Palatului Cotroceni, respectiv sos. Cotroceni, intre Pod Cotroceni si Piata Leu, str. dr. Gheorghe Marinescu, bd. Geniului pe sensul dinspre sos. Panduri catre Piata Leu.

Traversarea acestui tronson se va putea realiza la Piata Operei si la intersectia bd. Eroilor - bd. Eroii Sanitari.

Oprirea autovehiculelor va fi interzisa pe traseele mentionate, atat pe carosabil, cat si pe trotuar, pe strazile ce acced catre culoar, pe o distanta de 10-15 metri, precum si in perimetrul obiectivelor.

Soferii care nu respecta aceasta prevedere se vor trezi cu masinile ridicate de autoritati, si mutate in afara zonei de restrictie.

Rute ocolitoare

Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov recomanda cateva rute ocolitoare pentru evitarea culoarelor de securitate.

Pentru evitarea aglomeratiei, conducatorii auto care in aceasta perioada se vor deplasa dinspre Bucuresti catre Ploiesti si invers, pot folosi urmatoarele rute ocolitoare: DJ 101 prin localitatile Petresti-Corbeanca-Tamasi - Buftea, cu iesire in DN1 A Bucuresti - Targoviste; DJ 200B prin localitatile Balotesti- Dimieni-Tunari , cu iesire in Drumul National Centura Bucuresti.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#restrictii, #circulatie, #Summit NATO, #aplica, #joi , #summit