Simona Halep, dupa prima victorie oficiala a anului: "E un start bun, n-a fost un meci usor"

Luni, 01 Februarie 2021, ora 12:27
4362 citiri
Simona Halep, dupa prima victorie oficiala a anului: "E un start bun, n-a fost un meci usor"
Simona Halep

Simona Halep a declarat luni, dupa primul meci oficial jucat in 2021 si castigat impotriva rusoaicei Anastasia Potapova, ca avea nevoie de o victoria la debut, conform news.ro.

"E frumos sa fiu din nou aici. Este un start bun, aveam nevoie de aceasta victorie pentru ca nu am jucat un meci oficial din octombrie si a trecut mult timp. Am vrut sa simt terenul, sa simt jocul, stiam ca va fi un meci dificil. Ea loveste foarte puternic mingea si nu a fost usor, dar am incercat sa dau tot ce am mai bun ca sa ma calific", a spus tenismena noastra.

"Am simtit ca terenul si mingile sunt putin mai rapide, dar intotdeauna este greu sa joci impotriva jucatoarelor care lovesc puternic mingea. Toate terenurile par mai rapide cand joci impotriva lor. A fost o atmosfera frumoasa, este foarte frumos sa vad din nou spectatori ca ne incurajeaza. Va multumesc tuturor pentru ca ati venit. Mi-au lipsit spectatorii anul trecut si este frumos sa vezi fani intorsi in tribune", a declarat Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 101 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne.

Halep va evolua in turul al doilea cu invingatoarea din partida Laura Siegemund (Germania), locul 1 WTA, - Destanee Aiava (Australia), locul 218 WTA, beneficiara a unui wild card.

Centrele de vaccinare incep administrarea de luni, 1 februarie 2021, a vaccinului Moderna, in paralel cu cel produs de Pfizer/BioNTech.

El este noul Man din fotbalul romanesc. Craiova i-a facut deja o oferta. Cine il mai vrea pe fotbalistul minune

George Simion, dupa intalnirea cu Vlad Voiculescu: "Sunt in stare de soc!". Diana Sosoaca a anuntat ca se va duce sa vorbeasca cu ministrul Sanatatii

Ana Maria Prodan, despre Gigi Becali: "Are 1,20 m, pe scaunel, cu mainile ridicate, bust si cap ca sa nu ii ploua in gat, ca nu il foloseste"

"Miracolul" de la Cazinoul Constanta. Celebra cladire-monument incepe sa arate "ca in tinerete" dupa decenii de abandon

S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
Tenismena americană Cori Gauff, locul 3 mondial, a reușit joi o victorie de senzație în turul secund al turneului WTA 1000 de la Madrid. În vârstă de 20 de ani, Cori Gauff a bifat o...
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Ca urmare, casele de pariuri au luat-o în...
#Simona Halep, #melbourne, #victorie, #Australian Open , #stiri tenis