Ziare.com

Melescanu: Opris ne-a asigurat ca STS nu a fost folosit in alegeri

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 14:27

   

Melescanu: Opris ne-a asigurat ca STS nu a fost folosit in alegeri
Seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Marcel Opris, a dat asigurari ca nu s-a implicat in niciun fel in desfasurarea alegerilor prezidentiale, a declarat presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Teodor Melescanu.

"Opris ne-a asigurat ca niciun angajat al Serviciului nu a fost implicat in fapte ilegale la alegeri. De asemenea, ne-a asigurat ca toate sistemele de comunicare au fost securizate si garanteaza pentru integritatea acestora", a declarat Melescanu.

El a mai declarat ca Opris a spus ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale nu a avut nbiciun fel de implicare in alegerile din strainatate.

Potrivit lui Melescanu, audierile vor continua, astfel ca saptamana viitoare vor fi chemati la Comisia de Aparare din Senat reprezentantii Ministerului de Externe si cei ai Institutului National de Statistica.

Seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, a fost, joi, la Comisia pentru Aparare din Senat, unde a fost audiat 3 ore in legatura cu folosirea infrastructurii Serviciului de alegeri.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1592 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

hm

Cine il crede ? Normal ca au fost folosite toate resursele aflate la dispozitie. Si PSD-ul le-ar fi folosit daca ar fi fost la putere. Ceea ce ma supara este tupeul acelui "domn" care conduce STS. Ne minte in fata si ne ia si la misto. Asa a ajuns Romania la 20 de ani dupa momentul '89...

 

Ce-i mai supara pe Copiii de Criminali Comunisti

si pe pàrintii lor Viermii Rosii Comunisti cu Ghiare Foarte Lungi si Foarte Ascutite cà romanii din Occident au SALVAT ROMANIA de Criminalii si Hotii Comunisto-Securisti !!!!
Prin votul lor, romanii din Occident tràiti in democratie au aratat ca NU AU GUSTAT din micii lui Vanghelie Hingherul !!!!
Acum Vanghelie, umbla prin Bucuresti agàtat de o masina de HINGHERI, ca sa procure materie prima pentru viitoarele serbari "penitencieresti" de la Jilava-Raiul Copiilor de Criminali Comunisti.
Din pieile de pisica si de ciine ramase, se vor confectiona manusi de lucru pentru Copiii de Criminali Comunisti-saracutii !!! Ca au pielea ghiarelor(sic) fina din cauza de PARAZITISM , iar picioarele muschiuloase din cauza de "fugà de muncà" .

 

ha

Prin votul lor au aratat ca nu au mai fost de multa vreme in Romania...poate se intorc acum sa traiasca sub regimul Basescu.

mai bine spunea pe unde s-au scurs informatiile si s-au schimbat

subtil

 

Tinte false

Orce persoana cat de cat avizata stie ca avem de-a face cu o tinta falsa.Misiunea d-lui Opris in fata onorabililor din Comisia de aparare a fost extrem de usoara.Fabricantii de voturi nu au facut uz de mijloace din arsenalul serviciilor speciale,cu exceptia voturilor zise din strainatate,unde era nevoie de ceva colaborare.Imperfectiunile si lipsa de claritate din legislatie sunt la originea unui numar imens de voturi false,cu mult peste diferenta in favoarea invingatorului

 

BAI

PORTOCALELEOR SI TRANDAFIRILOR MAI PUTETI BA?! VA VAD AICI PE FORUM ZILNIC SI MI SE FACE SCARBA DE VOI BA! SLAPARILOR! STITI CE SUNTETI VOI ? SUNTETI ECHIVALENTUL MANELISTILOR! DA DE VOI E VORBA USERI DE 2 BANI


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor