Descoperă ținute de iarnă must have din magazinele de îmbrăcăminte și pregătește-te pentru sezonul de Crăciun

Advertorial
Miercuri, 20 Decembrie 2023, ora 14:22
2793 citiri
Descoperă ținute de iarnă must have din magazinele de îmbrăcăminte și pregătește-te pentru sezonul de Crăciun
FOTO: bolf.ro

Noi tendințe apar în fiecare sezon. Acesta este și cazul în acest sezon de iarnă. Moda pentru bărbați include noi culori, haine și ținute care nu au mai fost până acum sau revin din nou, după mai mulți ani, în tendințe. De aceea, dacă vrei să fii mereu la curent în ceea ce privește moda, merită să citești în continuare, pentru a te pregăti corespunzător pentru sărbătorile de Crăciun.

Ce anunță cei mai mari designeri de modă pentru bărbați?

Moda pentru bărbați oferă multe posibilități noi. Totul se datorează temperaturii, care îi face pe bărbați să poarte multe haine diferite. Este greu de așteptat ca ținuta lor de zi cu zi să fie compusă doar din pantaloni și un tricou confortabil. Datorită acestui fapt, bărbații vor alege haine elegante de birou, dar și pulovere, hanorace și cardigan. În acest sezon, devine posibil să combini haine care par să nu aibă nimic în comun. Efectul unor astfel de tratamente poate fi divers și surprinzător.

Designerii subliniază că eleganța are multe nume, iar culorile și stilurile de haine ar trebui adaptate noilor tendințe. Puloverele vor deveni extrem de populare, deoarece nu vor fi doar o modalitate de a te încălzi în zilele cu vânt și frig, ci și un element al ținutelor creative. Bărbații ar trebui să se concentreze pe confortul lor, motiv pentru care multe stiluri vor include pulovere tricotate, cardigane și hanorace supradimensionate, disponibile în magazinul Bolf. De asemenea, este important de reținut că fiecare sezon este și o întoarcere la piese clasice, care nu vor lipsi nici în iarna aceasta.

Jachete și paltoane pentru bărbați – ce e tare în acest sezon de iarnă?

Verificând colecțiile prezentate pe podiumuri, este ușor de observat că designerii au luat în serios confortul bărbaților în acest sezon. Prin urmare, moda pentru bărbați include în principal îmbrăcăminte exterioară care nu numai că subliniază estetica fiecărui stil, dar asigură și confortul termic.

Bărbații care merg la întâlniri importante de afaceri ar trebui să acorde atenție jachetelor al căror aspect seamănă cu o geacă din denim. Este o formă de compromis între eleganța clasică, șic masculin și libertatea de zi cu zi.

În acest sezon, garderoba ta trebuie să includă și un trench clasic. În fiecare an, designerii încurajează oamenii să exploreze moda din trecut și să aleagă ceea ce este mai frumos și mai interesant. De aceea, trenciul clasic a fost modernizat. În garderoba unui bărbat elegant, poți găsi o haină universală care include catarame și clapete suplimentare. Universalitatea sa înseamnă că o poți purta cu blugi sau un costum elegant.

Ce să cumperi pentru a crea ținutele de iarnă potrivite pentru sezonul de Crăciun?

În fiecare sezon, unele haine nu se poartă deloc, iar altele apar cel mai des pe străzi. Ce tendințe actuale vor domina moda bărbaților iarna?

  • Pulovere tip maletă: acestea sunt unele dintre acele haine care sunt iubite atât de femei, cât și de bărbați. Poți purta un turtleneck în situații informale, precum mersul la plimbare, dar și în unele smart casual.
  • Pulovere cu model: chiar dacă cei care preferă haine simple vor ocoli astfel de modele, nu ar trebui să fie eliminate din ținutele bărbătești
  • Trenci: hainele clasice revin în fiecare sezon. Moda pentru bărbați de iarnă te încurajează să porți un trenci clasic, care va merge bine atât cu un costum, cât și cu pantaloni sport.
  • Jachetă de piele: dacă dorești un aspect mai rock, casual, asigură-te că acorzi atenție jachetelor din piele. Aceasta este o idee pentru un stil foarte masculin și obraznic.
  • Jachete de puf: sunt unele dintre cele mai bune opțiuni pentru situații ocazionale. Le poți purta în timpul excursiilor și astfel vei descoperi că eleganța masculină are multe nume.
  • Pantaloni largi: dacă ești un fan al hainelor mulate, încearcă să ieși din zona ta de confort. Pantalonii largi vor fi extrem de populari.

De asemenea, amintește-ți că moda este pentru oameni. Dacă anumite tendințe nu te atrag, nu încerca să le forțezi. Depinde de tine să te simți confortabil în propria ta piele.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#tinute de iarna, #tinute iarna, #craciun , #stiri life style