Birchall a preluat interimatul Ministerului Justitiei. Toader: Oricand si oriunde se pot face mai multe lucruri si mai bine facute

Joi, 25 Aprilie 2019, ora 12:19
7183 citiri
Birchall a preluat interimatul Ministerului Justitiei. Toader: Oricand si oriunde se pot face mai multe lucruri si mai bine facute
Foto: Facebook/ Ana Birchall

Vicepremierul Ana Birchall a preluat, joi, ca interimar, portofoliul de la Ministerul Justitiei, afirmand ca obiectivul sau este sa asigure buna functionare a institutiei.

Ana Birchall a precizat ca MJ se afla pe circuitul de avizare al actelor normative, iar in acest context obiectivul sau principal este asigurarea unei bune coordonari, astfel incat activitatea celorlalte ministere, agenda sedintelor de guvern sa nu fie afectate.

Vicepremierul a amintit ca a mai asigurat interimatul si in februarie 2017: "am lucrat atunci cu foarte buni profesionisti si va asigur ca ne vom face treaba."

La cafea cu Birchall

La plecarea din minister, Toader a facut o scurta declaratie si a povestit cum a decurs intalnirea cu Birchall: "A fost o discutie foarte agreabila, am servit o cafea. Noi ne cunoastem foarte bine".

Apoi s-a adresat jurnalistilor, carora le-a spus ca au fost fereastra prin care s-a vazut MInisterul Justitiei.

"Eu am fost onorat sa fiu ministru al Justitiei. V-am privit si v-am primit cu placere si bucurie. Ati fost si sunteti fereastra prin care se vede Ministerul Justitiei, activitatea de la aceasta importanta autoritate. Va doresc tot binele, inca o data: Sarbatori fericite!", declara Toader.

"E cineva care e iubit de toata lumea? Nu cred. Daca e sa-mi reprosez ceva, probabil, oricand si oriunde se pot face mai multe lucruri si mai bine facute", a raspuns Tudorel Toader, intrebat daca are sa-si reproseze ceva in cei doi ani de mandat.

Toader a ignorat una din intrebarile jurnalistilor: "Domnule ministru, cum credeti ca veti ramane in istorie, ca un ministru corect sau ca unul ticalos?"

#Ana Birchall Ministerul Justitiei, #Toader Ministerul Justitiei, #Birchall Toader , #stiri Tudorel Toader