Dictatorul Putin are trei sosii, susține spionajul ucrainean. Acesta este un semn clar că regimul rus „nu este stabil”

Duminica, 12 Noiembrie 2023, ora 03:45
6777 citiri
Dictatorul Putin are trei sosii, susține spionajul ucrainean. Acesta este un semn clar că regimul rus „nu este stabil”
Cele trei fețe ale lui Vladimir Putin/ FOTO: Twitter

De ani de zile, sănătatea liderului de la Kremlin a făcut obiectul unor speculații sordide. Au fost ridicate întrebări cu privire la trăsăturile sale faciale în schimbare și semnele unei posibile boli grave.

Acum, agenția de spionaj a Ucrainei a susținut că Kremlinul folosește în mod sigur dubluri în locul lui Putin, după săptămâni de zvonuri bizare că liderul rus a murit, scrie The Sun.

Purtătorul de cuvânt al serviciilor de informații militare ucrainene, Andri Iusov, a declarat: „Nu este doar posibil, el are dubluri. Acesta este un fapt."

El a adăugat că „putem fi siguri” că Putin are trei sosii și că acesta este un semn clar că regimul rus „nu este stabil”.

Kremlinul încearcă să înfățișeze o imagine a „Fratelui cel Mare care te urmărește”, a spus el, „dar, în realitate, nu este mare și nu este fratele tău – și poate nici măcar nu este el nu.

„Asta înseamnă, de asemenea, că Kremlinul este speriat. Arată teama și înțelegerea că construcția este un castel de cărți care stă pe imaginea dictatorului Putin. Dacă luați cârjele sub forma dublurilor lui Putin, construcția s-ar destrăma și ar arăta foarte instabilă”.

„În ceea ce privește informațiile de pe canalele anonime Telegram că [Putin] este mort, din păcate încă nu putem confirma această informație”, a spus Iusov.

Declarațiile lui vin în momentul în care Putin a apărut recentă la TV cu obrajii umflați, care arată ca și cum ar fi folosit „substanțe de umplere” pentru a arăta mai tânăr sau, eventual, pentru a ascunde probleme de sănătate.

Internetul a fost plin de glume pe seama lui Putin pentru că a folosit „implanturi” sau a fost „înțepat de albine” în timp ce se străduia să zâmbească cu fața potențial umplută cu Botox.

La sfârșitul lunii octombrie, Kremlinul a fost forțat să nege, lucru rar, după ce au apărut informații false că Putin ar fi murit.

Primele afirmații au apărut pe Telegram și spuneau că liderul rus a murit la palatul său din Valdai, chiar la nord de Moscova, și că trupul său a fost ascuns într-un congelator.

Serviciile secrete ucrainene au susținut apoi că Putin însuși ar recurge la astfel de stratageme lansând zvonuri despre propria moarte într-o încercare bizară de a-și testa popularitatea în rândul publicului rus.

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene, generalul Kirilo Budanov, a susținut că adevăratul Putin nu a mai fost văzut din iunie 2022.

„Cel, pe care toată lumea obișnuia să-l cunoască, a fost văzut ultima dată în jurul datei de 26 iunie 2022”, a subliniat Budanov.

Luna trecută, un studiu japonez folosind analize IA de înaltă tehnologie a susținut că a „dovedit” că Putin folosește dubluri.

Cercetarea inovatoare s-a bazat pe recunoașterea facială, compararea vocii și mișcările corpului pentru a indica că există mai multe sosii ale lui Putin.

Se zvonește că aceste sosii au fost supuse unor operații de chirurgie plastică și au fost antrenate de către serviciile secrete pentru a aduce cât mai mult cu Putin.

Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Românii pregătesc scenariul negru al unui război: "Îmi fac bagajele și plec. Eu pentru gunoaiele de la conducere nu îmi risc nici măcar un deget"
Dacă Rusia ar decide să invadeze spațiul NATO, România ar fi o țintă ușoară. Scenariul de coșmar se bazează pe un raport al Centrului de Analiză a Politicii Europene, publicat în urmă...
#Ucraina, #razboi, #Rusia, #invazie, #Vladimir Putin, #dubluri, #sosii , #Razboi Ucraina