Elena Udrea ii indeamna pe tinerii pedelisti sa nu devina bugetari

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 20:35
2129 citiri
Elena Udrea ii indeamna pe tinerii pedelisti sa nu devina bugetari
Foto: TVR Info

Elena Udrea i-a laudat pe tinerii pedelisti prezenti la gala de premiere organizata sambata seara, la Bucuresti, si i-a indemnat sa-i convinga pe tinerii care s-au refugiat in Internet sa intre in politica. Pe de alta parte, i-a sfatuit sa lucreze in sectorul privat, nu in cel bugetar.

"Va doresc sa reusiti in politica, sa aveti un parcurs profesional mai putin legat de sectorul bugetar si mai mult legat de sectorul privat, sa faceti politica cel putin cum ati facut si pana acum si, nu in ultimul rand, sa va distrati in aceasta seara. Nu veti mai avea multe ocazii sa petreceti, in 2012, asa ca bucurati-va de Sarbatori", a afirmat ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

Reamintindu-le ca ii asteapta un an greu, in care "va trebui sa ne luptam pentru castigarea alegerilor", Udrea a subliniat ca tinerii din PDL au sansa sa reprezinte o noua generatie de politicieni.

"Va revine un rol important, si nu ma refer la acela de a lipi afise, asta o facem cu totii. Voi ati demonstrat ca puteti duce campaniile cot la cot cu seniorii partidului. Trebuie sa dati un semnal generatiei de tineri care nu mai este interesata de politica, ce s-a refugiat in Internet, sa dati semnalul ca au de ce sa se implice", a spus sefa organizatiei PDL Bucuresti.

In viziunea ministrului, actuala generatie tanara de politicieni nu a reusit sa-i convinga pe romani.

Boc transforma UE in agent electoral: Acordul de la Bruxelles e impotriva populismului

"Cand ma uit la Ponta, Negoita, Banicioiu, imi dau seama ca tanara generatie de politicieni a esuat. Voi sunteti speranta. Oamenii sunt plictisiti de actuala clasa politica si au inca speranta ca va veni acea generatie care sa reprezinte interesele lor, o clasa politica in care sa creada.

Aveti sansa sa deveniti aceasta generatie, este de datoria noastra sa va sprijinim, dar este sansa voastra sa luptati", a mai afirmat Elena Udrea.

Exprimandu-si, inca o data, convingerea ca PDL va castiga alegerile de anul viitor, Udrea i-a insarcinat pe tinerii pedelisti sa aduca generatia lor la vot si, mai mult, sa-si convinga prietenii sa voteze cu democrat-liberalii.

"Cat timp noi ne ocupam cu guvernarea, ne bazam pe voi sa faceti politica democrat-liberala pe intelesul tinerilor. Cel mai bine tinerii ii inteleg pe tineri. Asteptam ca tinerii sa vina catre noi prin voi", a declarat Elena Udrea.

Citește și:
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
În ultimele două săptămâni, opinia publică din România a fost inflamată de o informație lansată public de ministrul Sorin Grindeanu, potrivit căreia autoritățile din Ucraina ar face...
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
În ciuda promisiunilor și „urgențelor” prezentate de coaliția de guvernare PSD-PNL la finalul anului trecut, mai multe subiecte de interes public au fost amânate în repetate rânduri ori...
#Udrea tineri PDL, #Udrea gala tinerilor PDL, #Udrea tanara generatie , #PDL