Organizatorii UNTOLD au dat lovitura la Dubai. Câți oameni au asistat la ediția din Emirate

Luni, 19 Februarie 2024, ora 19:03
3910 citiri
Organizatorii UNTOLD au dat lovitura la Dubai. Câți oameni au asistat la ediția din Emirate
UNTOLD Dubai FOTO facebook

UNTOLD Dubai a stabilit un record de participanţi, mai mult de 185.000 de fani din întreaga lume au fost prezenţi în cele patru zile şi patru nopţi, între 15 şi 18 februarie, în premieră pentru Emiratele Arabe Unite, potrivit organizatorilor.

În cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD, peste 45.000 de fani au ajuns la EXPO City Dubai. Scena principală a fost gazda unui show al vedetei K-pop, PSY. Iniţial un artist satiric de hip-hop în Coreea de Sud, PSY a devenit un fenomen global în 2012, cu lansarea piesei "Gangnam Style", al cărui videoclip a devenit primul care a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Cu o carieră de peste două decenii, PSY a continuat să captiveze publicul cu stilul său unic.

Show-ul live al sud coreeanului a generat o euforie uriaşă la scena principală a festivalului UNTOLD Dubai. “Văd că cei mai mulţi dintre voi aveţi telefoane inteligente, văd că foarte mulţi dintre voi le folosiţi pentru a filma. Acest show pe care l-am pregătit trebuie să rămână o amintire frumoasă, iar amintirile trebuie să rămână în memorie. Fiecare dintre voi e invitat să lase telefonul jos, să trăiască acest moment cu sufletul şi inima deschisă, şi să îşi creeze amintiri”, a spus artistul pe scenă.

Ultima seară a festivalului UNTOLD Dubai a fost dedicată celor mai mari nume din industria muzicii electronice. Suedezul Sebastian Ingrosso şi-a uimit fanii cu un DJ set în care a inclus cea mai nouă colaborare, “Skip”, piesă la care a lucrat cu Steve Angello şi care va fi lansată oficial în data de 23 februarie.

Australianul Timmy Trumpet, DJ care ocupă locul 6 în Top 100 DJ Mag, a prezentat, în cadrul show-ului live două piese în premieră.

INNA a avut un show live în care publicul a cântat şi a dansat împreună cu artista iar prestaţia ei a doborât un record de vizualizări pe YouTube.

Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai aşteptaţi headlineri din prima zi de festival, alături de senzaţia pop de origine britanică Ellie Goulding.

Set-ul live al lui Tiesto a fost unul dintre cele mai aşteptate momente. Olandezul le-a mulţumit fanilor care au venit în EXPO City Dubai. Tiesto a fost entuziasmat de reacţia publicului care l-a aşteptat la scena principală.

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, Hardwell a inclus în set-ul său şi o piesă în premieră, producţie la care a colaborat cu Armin van Buuren.

Unul dintre artiştii care a generat euforie la ediţia de debut a festivalului de la Dubai a fost Badshah. Premiat cu un trofeu în cadrul Punjabi Music Awards, pentru cel mai bun duo/grup şi cea mai ascultată piesă a anului, artistul cu origini indiene a fost extrem de fericit pentru ceea ce a trăit alături de fani.

Diplo, Jillionaire şi Walshy Fire aka Major Lazer au fost alte surprize oferite de creatorii UNTOLD fanilor.

Un alt artist aşteptat de fani pe mainstage a fost americanul G-Eazy, iar maestrul stilului „future house”, olandezul Don Diablo a oferit un DJ set pregătit special.

Prezent la această ediţie a fost şi DJ BLISS unul dintre cei mai apreciaţi DJ din Emiratele Arabe. Iar Kris Fade, una dintre cele mai apreciate personalităţi media din Orientul Mijlociu, a pregătit o sesiune back-to-back, alături de Dean Curtis.

"UNTOLD Dubai a depăşit aşteptările noastre, iar răspunsul participanţilor a fost fenomenal. Suntem recunoscători pentru suportul şi entuziasmul fanilor din întreaga lume, şi suntem încântaţi că toată lumea a împărtăşit bucuria acestei experienţe muzicale excepţionale. UNTOLD Dubai nu a fost doar un festival, ci mai degrabă o celebrare globală a muzicii, a conexiunii şi a emoţiilor pure. Pe măsură ce ne luăm rămas-bun de la 2024, anticipăm cu nerăbdare revenirea în 2025, cu şi mai multă magie şi surprize. Ne revedem în curând!", a spus Edy Chereji, co-fondator şi co-CEO al Universului UNTOLD.

Noua iubită a lui Arpad Paszkany, plimbată cu elicopterul prin Dubai: ”Când nu ai chef să iei mașina...” VIDEO
Noua iubită a lui Arpad Paszkany, plimbată cu elicopterul prin Dubai: ”Când nu ai chef să iei mașina...” VIDEO
Milionarul Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron la echipa de fotbal CFR Cluj, este într-o nouă relație, după ce a divorțat de femeia cu 20 de ani mai tânără cu care s-a căsătorit în...
Mesajul companiei aeriene Emirates, după haosul din aeroport, generat de ploile istorice din Dubai. Peste 30.000 de bagaje trebuie să fie returnate
Mesajul companiei aeriene Emirates, după haosul din aeroport, generat de ploile istorice din Dubai. Peste 30.000 de bagaje trebuie să fie returnate
CEO-ul Emirates Airline a transmis scuze clienţilor, în weekend, după ce ploile istorice din Emiratele Arabe Unite au provocat inundaţii şi un haos record pe aeroportul din Dubai. Sute de...
#untold, #Dubai, #asistenta, #oameni, #Emirate, #record , #stiri media