Jackie Kennedy a avut o viata secreta

Vineri, 26 Iunie 2009, ora 23:50
7079 citiri
Jackie Kennedy a avut o viata secreta

Scriitorul american David Heymann lanseaza pe piata dezvaluiri picante despre idilele pe care Jackie Kennedy, sotia fostului presedinte american John F Kennedy, le-ar fi avut cu fratele acestuia, Bobby, dar si cu actorul Marlon Brando, dupa asasinarea sotului ei.

In paginile cartii, intitulate "Bobby si Jackie: O poveste de dragoste", autorul sustine ca imediat dupa asasinarea lui JFK, in octombrie 1963, Jackie ar fi avut o idila cu fratele acestuia senatorul Robert F.Kennedy.

In plus, el prezinta cateva declaratii mai mult decat revelatoare despre o anumita atitudine provocatoare pe care sotia fostului presedinte american ar fi avut-o fata de actorul american Marlon Brando in timpul unei cine la care au participat in 1964.

Marturisirile apartin lui Brando, care povesteste ca dupa ce au baut si au dansat, Jackie ar fi dovedit foarte clar ca este in mod evident atrasa de el, dandu-i de inteles ca asteapta cu interes sa se intample ceva mai mult intre ei.

"Astepta sa ii adresez o invitatie, dar cum eu am ezitat, m-a intrebat direct: 'Vrei sa petrecem noaptea impreuna?' Iar eu i-am raspuns: 'Credeam ca nu ma mai intrebi '", se pare ca a povestit Marlon Brando mai tarziu.

Cei doi s-ar fi intalnit o vreme, pentru ca Brando obisnuia sa faca diverse comentarii intre prieteni despre "soldurile ei de baietandru" si despre musculatura ei bine intretinuta.

Cu toate acestea Jackie Kennedy s-a casatorit cu armatorul grec Aristotel Onassis punand astfel punct relatiei sale cu celebrul star american.

Din fericire, cele doua povesti de dragoste care o au ca protagonista pe frumoasa Jackie Kennedy date in vileag in acest volum s-au petrecut in afara casatoriei. Ceea ce nu se poate spune despre bincunoscutele deja infidelitati ale fostului presedinte american, cea mai spectaculoasa fiind relatia sa cu actrita Marilyn Monroe.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Jackie Kennedy idile, #Jackie Marlon Brando, #Jackie Kennedy Bobby , #actori