Surpriza in al 8-lea film "Furios si iute" - ce rol va juca Charlize Theron

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 15:10
5983 citiri
Surpriza in al 8-lea film "Furios si iute" - ce rol va juca Charlize Theron
Foto: Facebook/Charlize Theron

Charlize Theron va juca in cel de-al optulea film din seria "Furios si iute" ("Fast and Furious"), in care, potrivit presei internationale, actrita sud-africana va interpreta un personaj negativ.

Dupa ce a jucat un rol solicitant din punct de vedere fizic in cel mai recent film din franciza "Mad Max", vedeta sud-africana a semnat un contract avantajos pentru a juca si in noul proiect "Furios si iute", ce va fi regizat de F. Gary Grey, anunta News.ro, citand ContactMusic.

Informatia, vehiculata in presa americana in ultimele saptamani, a fost confirmata, joi, de revista Variety.

Fast and Furious 7 - incasari record - cati bani a facut ultimul film cu Paul Walker

In prezent, Charlize Theron filmeaza pentru pelicula "Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii/ The Huntsman: Winter's War".

Lungmetrajul "Furios si iute 7", lansat pe marile ecrane in 2015, este primul film din trilogia finala a acestei francize.

Urmatorul film din serie, ce va fi lansat in 2017, ii va avea in distributie pe actorii Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson si Tyrese Gibson. In acelasi film va fi prezent si Jason Statham, care va interpreta inca o data personajul Deckard Shaw.

Acest film, al carui titlu provizoriu este "Fast 8", va include toate personajele principale ale francizei, mai putin Paul Walker, care a murit in urma unui accident de automobil, in 2013.

Filmul "Furios si iute 7", lansat dupa moartea actorului Paul Walker, a beneficiat de prezenta celor doi frati ai starului, Caleb si Cody Walker, care au acceptat sa joace in scenele pe care le mai avea de turnat fratele lor.

Primele sapte filme din franciza cinematografica "Furios si iute" au generat impreuna incasari de 3,9 miliarde de dolari pe plan mondial.

Charlize Theron, nascuta pe 7 august 1975, este un fost model profesionist, cu dubla cetatenie - americana si sud-africana -, care s-a remarcat in mai multe filme produse la Hollywood, precum "Pact cu Diavolul", "Jaf in stil italian", "Cu capul in nori", "Hancock", "In valea terebintilor" si "Urma scapa turma".

A impresionat cu rolul din pelicula "Monstru/ Monster" (2003), pentru care a castigat premiul Oscar, Ursul de Argint la Berlin, Globul de Aur si Screen Actors Guild Award.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Charlize Theron Furios si iute, #Charlize Theron film, #film Furios si iute , #actori