Antonia a cedat: Spune adevarul despre lupta cu familia Castellano

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 14:25
7522 citiri
Antonia a cedat: Spune adevarul despre lupta cu familia Castellano
Foto: Facebook/Antonia

Antonia a cedat si a vorbit, in sfarsit, despre lupta pe care o duce cu familia fostului sau sot Vincenzo Castellano, pornind de la custodia fiicei sale, Maya, care se afla in grija parintilor italianului.

"Eu nu sunt in razboi cu nimeni. Sunt o fire pasnica care vrea liniste si fericire. Eu nu sunt in stare sa ma razboiesc cu nimeni, eu nu stiu sa dusmanesc sau sa fiu rautacioasa. Eu vreau doar sa fiu alaturi de fetita, sa fiu fericita, sa fiu lasata sa fiu mama", a spus Antonia pentru Wowbiz.

Totusi, artista a negat informatiile oferite presei de catre familia Castellano potrivit carora, ea a fost nemultumita de educatia pe care o primeste fiica sa, Maya, in Italia.

"Nu este adevarat! Este doar o alta rautate pe care au aruncat-o si atat. Inca o rautate, pe langa multe altele", a adaugat cantareata, adaugat, totusi, ca nu este de acord cu faptul ca fiica sa nu a invatat sa vorbeasca romaneste, asa cum stabilise ea cu fostul partener.

Antonia se lauda singura: Sunt cea mai frumoasa! (Video)

Referitor la acuzatiile care i s-au adus si anume ca ar fi o mama foarte rea, Antonia sustine ca nu intelege de ce rudele fostului sau partener spun aceste lucruri.

"Niciodata nu am inteles ce suflet pot avea ei, sa declare asemenea lucruri. Ei ma cunosc. Stiu cum sunt. Stiu ca nu sunt nici rea, nici fara suflet. Sunt doar o mama care isi iubeste fiica si o vrea alaturi de ea", a mentionat vedeta.

Antonia a explicat ca a ales sa ii spuna Mayei ca urmeaza sa aiba inca un copil, chiar daca cei care se ocupa de fetita s-au impotrivit.

"I-am spus cu prima ocazie, chiar daca rudele lui Vincenzo s-au impotrivit initial, pe motiv ca 'traumatizez copilul'. Cum sa fac asta? Cred ca mai tare il traumatizez daca il mint. Maya are 4 anisori deja si a inceput sa inteleaga lucruri. Degeaba i se ascunde ca tati nu mai e impreuna cu mami. Ea vede. Degeaba i se spune ca totul e normal. Ea intelege ca nu exista o normalitate in familie. Mami nu sta cu ea. Asta nu e normalitate, iar copilul intelege", considera iubita lui Alex Velea.

Cat despre Vincenzon, Antonia spune ca niciodata nu il va vorbi de rau, pentru ca este tatal copilului sau, precizand ca ei nu au nimic sa isi reproseze unul altuia. "Nici el nu m-a tradat nici eu pe el", a punctat ea.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Antonia lupta familia Castellano, #Antonia copil Vincenzo Castellano, #Antonia copil , #Antonia