Top 10 vedete care seamana intre ele (Galerie Foto)

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 11:36
17586 citiri
Top 10 vedete care seamana intre ele (Galerie Foto)

Ai auzit vreodata de teoria ca fiecare persoana are undeva in lume un geaman? Daca teoria este adevarata sau nu, ramane un subiect discutabil.

Cu toate acestea, este uimitor cum unele celebritati seamana atat de tare intre ele. Cateodata este vorba de o trasatura evidenta, fie ca este vorba de tunsoare sau de fizionomie, dar alte dati este ceva mult mai subtil de care nu iti poti da seama la prima vedere, potrivit StarPulse.

Oricare ar fi motivul, urmatoarele vedete au ceva care le face sa semene cu o alta celebritate iar site-ul The Fab Life le-a trecut pe cateva dintre ele in revista.

Amy Adams si Isla Fisher

Cele doua actrite sunt adesea confundate, mai ales din cauza parului roscat dar si din cauza faptului ca joaca in acelasi gen de filme (comedii romantice).

Zooey Deschanel si Katy Perry

Cele doua actrite si cantarete sunt confundate foarte des din cauza asemanarii izbitoare dintre ele. Ele au chiar si aceeasi tunsoare cu breton si ochii sunt aceeasi nuanta de albastru.

Jeffrey Dean Morgan si Javier Bardem

Actorii Jeffrey Dean Morgan si Javier Bardem seamana ca doua picaturi de apa, desi primul este american si al doilea de origine spaniola.

Keira Knightley si Natalie Portman

Keira Knightley si Natalie Portman nu seamana doar la figura, ci si la fizic, amandoua fiind cunoscute pentru faptul ca sunt foarte slabe. Dintre cele doua insa, Keira este cea mai inalta.

Cindy Crawford si Eva Mendes

Modelul Cindy Crawford si actrita Eva Mendes seamana intr-atat de mult incat au si alunite similare.

Julia Roberts si Anne Hathaway

Actrita Anne Hathaway are acelasi zambet uluitor ca si faimosul zambet al Juliei Roberts.

Brad Pitt si Robert Redford

Nu numai ca cei doi actori seamana intre ei, dar Brad Pitt a fost numit "Robert Redford-ul" generatiei noastre in ceea ce priveste frumusetea masculina.

Angelina Jolie si Megan Fox

Cele doua sex simboluri cu buze voluptoase au reputatia de "fete rele", numeroase tatuaje si atrag toate privirile cand isi fac aparitia in public.

Kesha si Blake Lively

Cantareata Kesha si actrita din serialul "Gossip Girl", Blake Lively, au in comun buclele blonde, ochii albastri dar, din fericire, nu si stilul vestimentar.

Nelly Furtado si Courtney Cox

Brunetele Nelly Furtado si Courtney Cox n-au aproape nimic in comun, in afara infatisatii. Una este o cantareata de succes, de origine canadiana, cu o casnicie fericita iar Courtney Cox este o actrita americana a carei casatorii tocmai s-a destramat.

BONUS

Lady Gaga si George Washington

Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? „După 20 de ani, este cazul să fie un preşedinte mai de stânga. Vedem după 9 iunie”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că va decide dacă va candida sau nu la scrutinul prezidenţial în funcţie de rezultatul alegerilor comasate - locale şi europarlamentare - din 9 iunie....
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri. Nu se pricepe la administraţie
Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că are o atitudine de tipul “noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă”. El...
#vedete care seamana, #vedete gemene, #celebritati care seamana , #stiri vedete