Deepside Deejays: Lui Ceausescu i-ar fi placut muzica noastra. Elena ne-ar fi certat ca nu pomenim de partid Interviu

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 08:55
2569 citiri
Deepside Deejays: Lui Ceausescu i-ar fi placut muzica noastra. Elena ne-ar fi certat ca nu pomenim de partid Interviu
Foto: Arhiva

Baietii de la Deepside Deejays fac parte din categoria celor pentru care muzica popcorn a fost o mana cereasca. Au ajuns cunoscuti in Rusia, Turcia, Spania si Tunisia cand la noi in tara inca se intreba lumea daca sunt sau nu romani.

I-am provocat pe baieti la un joc imaginar si i-am intrebat ce cred ei ca ar fi spus Nicolae Ceausescu despre muzica lor. Despre acest lucru, dar si despre noul single "In my heart" si un reprezentant al artistilor in Parlamentul European au vorbit cei doi membri ai Deepside Deejays in cadrul unui interviu acordat Ziare.com.

Care este povestea noii piese?

"In my heart" este exact asa cum suna: din suflet! Este o piesa optimista, cu un mesaj simplu, dar care exprima multe trairi si experiente pe care vrem sa le impartasim cu voi. Cat traiesti inveti si ce inveti dai mai departe celor care vor sa te asculte. Si asta facem si noi, intr-un mod cat se poate de sincer.

Ati avut un succes nebun in tari precum Rusia, Turcia, Spania, Tunisia, Maroc. Unde v-ati simtit cel mai bine?

E greu de spus unde ne-a placut cel mai mult pentru ca fiecare loc in parte este diferit. Suntem clar influentati de cum ne simtim la fiecare show, publicul si vibe-ul avand un rol determinant. Rusia e fascinanta prin istorie si dimensiune, Turcia e una dintre destinatiile noastre preferate de vacanta. Tunisia, Maroc-ul au o cultura remarcanta s.a.m.d.. Am putea face un intreg interviu despre locurile vizitate pana acum.

Cum sunt oamenii de acolo in comparatie cu romanii?

Credem ca publicul strain e un pic mai deschis si mai sincer. Oamenii vin la club sa se distreze cu adevarat si lasa toate grijile acasa. Nu se inghesuie nimeni la canapele, ci doar pe ringul de dans.

Cum sunt romancele in comparatie cu femeile din alte tari?

Toate femeile, indiferent de tara sunt deosebite, insa romancele sunt frumoase, destepe, intelegatoare, fidele, se casatoresc devreme si, mai nou, divorteaza la fel de repede.

Unde ati intalnit cele mai frumoase doamne si domnisoare?

Aici e complicat. Putem face un top al tarilor cu cele mai frumoase femei si Romania ar ocupa un loc pe podium. Republica Moldova conduce detasat in viziunea noastra, urmata de Ucraina, Rusia si Romania.

V-ati muta intr-o alta tara? Daca da, unde?

Romania e fascinanta, noi spunem ca e un fel de carnaval, am crescut aici si ne-am obisnuit, insa daca ar fi sa ne mutam, am face-o intr-o tara stabila economic, sigura si cu o temperatura medie de +25 de grade.

Va puteti descrie fiecare in cateva cuvinte?

Suntem cate putin din tot ce am intalnit, iar citatul "We don't make music, it makes us" ni se potriveste cel mai bine.

Care a fost cel mai bine platit concert pe care l-ati sustinut?

Sa zicem ca petrecerile de revelion sunt mai speciale din punctul asta de vedere.

Ce credeti ca ar spune de exemplu, Nicolae Ceausescu, despre muzica voastra?

Trebuie sa recunoastem ca nu ne-am gandit niciodata la asta. E un exercitiu de imaginatie funny. Credem ca i-ar fi placut lui personal, insa nu suntem siguri despre ce ar fi spus Elena Ceausescu: ). Probabil ca am fi starnit comentarii legate de versuri, de ce nu sunt in limba romana si de ce nu pomenim nimic despre partid.

Care e cea mai proasta lege din Romania si cum ati schimba-o?

Fiind artisti/producatori ne intereseaza in mod direct legea dreptului de autor. Nu stim daca e cea mai proasta, insa cu siguranta poate fi imbunatatita. Facem muzica si nu ne pricepem foarte bine la politica.

Cum e viata artistilor din Romania din punctul vostru de vedere?

Complicata si frumoasa. Credem ca in momentul asta cu incepem cu totii sa invatam ce inseamna sa fim artisti. Romania e inca la inceputul creari unei industrii muzicale din punctul nostru de vedere.

Daca ati face parte din Guvern, ce ati schimba pentru a-i ajuta pe artistii romani?

Ar fi foarte multe lucruri de schimbat. Am incepe cu propunerea unui reprezentant al artistilor in Parlamentul European.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Deepside Deejays Ceausescu muzica, #Deepside Deejays muzica, #Deepside Deejays melodii, #Deepside Deejays piese , #vedete romanesti