Cand Photoshopul loveste vedetele (Galerie foto)

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 08:47
7454 citiri
Cand Photoshopul loveste vedetele (Galerie foto)
Foto: Perez Hilton

In dorinta de a arata cat mai bine in poze unele vedete se lasa pe mainile specialistilor in programe de editare foto. Problema este ca nu intotdeauna rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

De exemplu, Beyonce si-a dorit sa fie foarte sexy pe terenul de golf, dar in urma prelucrarii in Photoshop, artista s-a ales cu unele modificari nepotrivite. Coapsele sale au ajuns mult prea mici, arata Perez Hilton.

Chipul adorabil al lui Jennifer Lawrence a avut de suferit dupa ce a intrat pe mana "specialistilor". Actrita premiata cu Oscar si Golden Globe ar trebui sa fie mai atenta cand isi alege echipa care raspunde de imaginea sa.

Daca nu ai citi ca in imaginea de mai jos este vorba despre Cameron Diaz, ai recunoaste-o? Ei bine, chiar ea este, insa intr-o varianta mai putin reusita.

Cum arata vedetele fara Photoshop

Si reprezentantii revistei InStyle au gresit atunci cand au exagerat cu transformarile lui Gwyneth Paltrow. Un pic de retus este bine venit in unele zone, dar parca nu atat de mult.

Katy Perry de pe aceasta coperta nu prea seamana cu originalul, ceea ce a facut ca artista pe numele adevarat Katheryn Elizabeth Hudson sa ajunga in acest top.

La fel s-a intamplat si in cazul lui Kerry Washington, vedeta din serialul "Scandal". Actrita de 37 de ani a devenit mamica la inceputul acestei saptamani. Ea a adus pe lume o fetita, Isabelle Amarachi.

Photoshopul este responsabil pentru faptul ca fruntea lui Nicki Minaj arata in felul acesta. Acest lucru a fost catalogat drept "ingrozitor" de site-ul citat.

Nici fetele regale nu scapa da aceste greseli. De pilda, printul William a aparut pe coperta unei reviste cu foarte mult par fata de cat are in realitate.

Cele mai mari gafe facute cu Photoshop (Galerie foto)

Unde a disparut mana lui Kristen Stewart? Este o intrebare la care trebuie sa raspunda revista Glamour dupa ce actrita a aparut in acest fel pe coperta.

Sarah Jessica Parker pare ca si-a facut o multime de operatii estetice la fata. Asta daca te uiti doar la fotografia care a aparut pe coperta Harper Bazaar.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#vedete greseli Photoshop, #greseli Photoshop, #vedete reviste Photoshop , #vedete straine