Daca vrei sa slabesti, mananca mai gras!

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 12:46
5078 citiri
Daca vrei sa slabesti, mananca mai gras!

Daca iti doresti muschi abdominali bine definiti si te gandesti ca infometarea si exercitiile fizice sunt cea mai buna metoda pentru a obtine asta, afla ca aceasta abordare este gresita.

"Nu este nici o miscare sau pastila magica ce distruge ca prin minune grasimea de pe burta" spune Sari Greaves, nutritionist din New York. "Trebuie sa scazi in greutate in general pentru a te asigura ca scade cantitatea de grasime acumulata in zona stomacului si burtii", explica el, scrie Shine.

Cercetatorii de la Boston University au descoperit ca femeile care tin o dieta scazuta in grasimi si bogata in fibre au de trei ori mai multe sanse sa acumuleze grasime in zona burtii decat cele care mananca alimente mai putin sanatoase insa reduc cu 400 cantitatea de calorii consumate zilnic.

Oamenii de stiinta sustin ca exista si cateva alimente care sunt eficiente in incercarea de a "sculpta" abdomenul:

Pepenii - cu mai putin de 50 de calorii pe felie, pepenii sunt o gustare sanatoasa si delicioasa, bogati in potasiu, care impiedica balonarea.

Vinul - un studiu publicat in Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism a descoperit ca persoanele care beau in mediu un pahar de alcool pe zi au talia mai subtire decat cei care nu beau deloc.

"Cand bei o cantitate mica de alcool la o masa copioasa se accelereaza metabolismul", sustine autorul studiului.

Painea integrala - cercetatorii din Pennsylvania au descoperit ca oamenii care mananca cel putin cinci portii de paine integrala in timpul dietei sarace in calorii au pierdut mai multe kilograme decat cei care au consumat acelasi numar de calorii, insa au mancat paine alba din faina rafinata.

Grapefruit - un studiu recent a relevat ca oamenii care consuma cel mai putin grapefruit au cu 131% mai multe sanse sa aiba burta, spre deosebire de cei care mananca frecvent acest fruct.

A.I.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#dieta abdomen plat , #dieta