O clinica stomatologica de poveste...

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 16:02
7055 citiri
O clinica stomatologica de poveste...

Despre Kopfzeit: se citeste Kopftzait si este alaturarea a doua cuvinte din limba germana Kopf = cap si zeit = timp, deci timpul pentru cap sau a face lucrurile cu cap...

Clinica stomatologica Kopfzeit face parte din categoria premium a clinicilor dentare din Bucuresti si se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.

In anul 2012, Kopfzeit a demarat dezvoltarea conceptului cu acelasi nume si anume oferirea de servicii stomatologice integrate sub acelasi brand si acoperis pentru pacienti cu varste cuprinse intre 1 an pana la 100 si peste...

Despre acest concept ne spun chiar reprezentantii Kopfzeit, mai jos:

Materializarea acestui concept tip greenfield s-a realizat in Bucuresti, in zona centrala, pe strada Gradinarilor, la numarul 6B, unde am construit o cladire P+3 etaje, dedicata serviciilor stomatologice moderne. Liftul si rampele din cadrul clinicii usureaza deplasarea persoanelor cu probleme.

In cadrul clinicii noastre, cladire eco, fumatul este interzis, insa avem locuri special amenajate in acest scop. In fata clinicii sunt disponibile 3 locuri de parcare, insa strada noastra, fiind una linistita, ofera o multime de locuri de parcare la orice ora.

In cladirea noastra, am folosit materiale speciale, antiseptice, pereti chirurgicali, vopseluri cu ioni de argint, pereti si usi antiradiatii, pentru a respecta normele sanitare europene, apoi am impletit structura si tehnica cu design-ul minimalist tipic german la exteriorul cladirii cu elemente pe care copiii le gasesc atractive in interiorul cladirii, astfel incat vizita la noi sa fie memorabila.

Clinica noastra stomatologica are 3 sali de asteptare, cate una pe fiecare etaj. Deasemenea, am incercat si impartirea pacientilor pe varste, astfel incat zonele de asteptare sa fie cat mai relaxante.

Copiii au locuri special desemnate unde se pot juca atat inainte, cat si dupa actul medical.

Am importat direct unit-uri stomatologice special create pentru copiii, care se adreseaza celor mici pe grupe de varsta.

Astfel, avem unit-ul stomatologic Dino & Foxy, situat in Cabinetul Pestisor, la etajul 1 al clinicii stomatologice Kopfzeit si care se adreseaza copiilor cu varsta de pana la 6-7 anisori.

Pentru copiii intre 7-12 ani avem unitul Sponge Bob, aflat in cabinetul cu acelasi nume, avand decoratiuni specifice lumii subacvatice.

Tot pentru aceeasi categorie de varsta avem, la etajul 2 al clinicii, Cabinetul Mickey, care are un unit multicolor si decoratiuni specifice cu personaje Disney.

Pentru fetite cochete, adolescente, dar si pentru doamne, avem Cabinetul Lila, unde intalnim un unit modern, iar cabinetul are un design specific preocuparilor adolescentilor, avand un aer primavaratic.

Pentru adolescenti si domni avem la parterul clinicii Cabinetul Rock&Roll, cu decoratiuni specifice si un unit modern cu toate dotarile necesare pentru tratamentele adolescentilor si adultilor, culminand cu posibilitatea de implanturi sau tratamente de chirugie stomatologica avansata.

Toate unit-urile pentru copii au in dotare tablete, unde cei mici pot urmari desene animate in timpul tratamentelor.

La etajul 2 regasim Camera de Radiologie, care este dotata cu aparat de radiologie panoramica Samsung de ultima generatie, teleradiografie si aparat de radiografie retroalveolara.

Deasemenea, aceasta camera precum si aparatele le-am solicitat de la Samsung cu elemente decorative care sa faca cat mai placuta efectuarea radiografiilor cu minimum de expunere.

In cadrul conceptului nostru Kopfzeit pentru copiii, reusim sa acoperim gama de servicii de stomatologie copii, cu ajutorul echipei de medici pedodonti selectate, a ambientului si a tehnicilor de sedare si inhalosedare, in care am investit.

Tehnica inhalosedarii se foloseste in SUA la o proportie de 90% din pacienti. Inhalosedarea nu are efecte adverse si nu se metabolizeaza in organism, pacientul fiind tot timpul constient. Inhalosedarea se recomanda pacientilor de peste 3 ani si nu are limita de varsta, fiind exceptionala pentru copii sau adulti anxiosi.

Conceptul Kopfzeit pentru adulti raspunde cerintelor adultilor pretentiosi, acoperind toata gama de servicii stomatologice specifice unei clinici premium, moderne, avand in cadrul echipei medici generalisti, pedodonti, chirurgi, implantologi si ortodonti.

Doctorii nostri stomatologi au competenta in pedodontie (stomatologie pediatrica) si sunt selectati sa fie profesionisti si simpatici, fiind instruiti sa fie rabdatori cu cei mici.

Deasemenea,la noi in clinica medicii poarta haine vesele cu personaje din desene animate, chiar si mascutele si campurile sterile sunt special concepute pentru copii.

Tehnicile pe care le folosesc medicii nostri pentru a lucra cu cei mici fac parte din know-how-ul Kopfzeit si impletesc tehnici tip psihologic, prezentand celor mici unit-urile, dezvoltand o relatie de incredere si prietenie, dar si de tip recompensa.

Upgrade-ul permanent precum si colaborarea cu varfuri din domeniul importului si distributiei de materiale folosite in clinicile stomatologice va asigura linistea si siguranta ca ati ales bine si cei mai potriviti dentisti de copii!

Clinica Stomatologica Kopfzeit, o clinica de poveste, va asteapta!

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#stomatologie copii, #clinica stomatologica copii, #Clinica Stomatologica Kopfzeit, #dentisti copii , #dinti