10 minute de exercitii ca sa ai picioare frumoase

Duminica, 18 Iulie 2010, ora 10:49
11619 citiri
10 minute de exercitii ca sa ai picioare frumoase
dailymail

Daca vrei sa ai picioare frumoase, cu muschi tonifiati, afla ca poti obtine acest lucru in 10 minute de exercitii fizice, care iti lucreaza si fesierii.

Potrivit living.health.com, acestea sunt suficiente daca le faci de 3-4 ori pe saptamana, plus ceva cardio. Totodata, ele te ajuta sa slabesti aproape trei kilograme in patru saptamani. Iata ce trebuie sa faci in cele zece minute:

1. Dansul

A. Stai in picioare, dreapta, cu bratele pe langa tine. Lasa-ti greutatea pe piciorul stang si ridica usor piciorul drept in lateral, intinzand varful. Adu palmele impreuna in fata pieptului tau.

B. Indoaie piciorul drept, atingand cu varful degetelor genunchiul piciorului stang (pe care trebuie sa-l tii drept). Incordeaza abdomenul si ridica bratele deasupra capului. Ramai asa timp de 3-5 respiratii, apoi revino la pozitia initiala. Repeta de 8-12 ori, apoi fa acelasi lucru si cu piciorul celalalt. Pentru a-ti imbunatati echilibrul si a lucra mai intens muschii fa aceste exercitii desculta.

2. Fandarea

A. Incepi in aceeasi pozitie, stand dreapta cu bratele pe langa tine. Du piciorul drept in spate, astfel incat sa fie cam o jumatate de metru distanta intre varfurile ambelor picioare. Intinde bratele deasupra capului, paralele, palmele fata in fata. Tinand abdomenul incordat, lasa-te usor in jos cu piciorul drept, fara sa atingi insa podeaua.

B. Indreapta genunchii ramanand cu piciorul drept intins usor in spate. Intinde bratele astfel incat sa formeze o linie paralela cu podeaua. Ramai asa timp de 3-5 respiratii, apoi revino la pozitia initiala. Repeta apoi de 8-12 ori, apoi schimba partile.

3. Podul

A. Asaza-te pe podea tinand picioarele intinse in fata, lipite, si bratele pe langa corp. Pune palmele pe podea, langa coapse, cu degetele indreptate in fata. Tine spatele drept.

B. Sprijinindu-te in maini, ridica soldurile spre tavan. Intinde pana formezi o diagonala intre cap si picioare. Stai asa timp de 3-5 respiratii, apoi revino la pozitia initiala. Repeta de 8-12 ori.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#exercitii picioare frumoase, #tonifiere picioare, #tonifiere muschi fesieri , #fitness