Breaking news de la FineStore! Împlinește 9 ani și le face cinste clienților cu 29.999 sticle de vin!

Advertorial
Marti, 20 Iunie 2023, ora 16:58
2777 citiri
Breaking news de la FineStore! Împlinește 9 ani și le face cinste clienților cu 29.999 sticle de vin!
FOTO: finestore.ro

La ceas aniversar, FineStore oferă cadouri, premii și reduceri pe care toți românii le vor ține minte! Modalitatea prin care cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România alege să-și răsplătească clienții la aniversarea de 9 ani constă în 29.999 sticle de vin CADOU, discounturi la peste 699 de produse, concurs cu 99 de premii, dar și cupon de reducere de 19% la orice comandă!

Pe lângă avantajele cu care FineStore și-a obișnuit deja clienții: prețuri bune la peste 4.000 de produse 100% originale, transport gratuit la cumpărături de peste 199 lei, livrare livrare rapidă în toată țara, modalități de plată multiple, asistență call center, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România aduce și alte vești bune! Până pe 27 iunie, fiecare comandă mai mare de 350 de le este însoțită gratuit de una dintre cele 29.999 sticle de vin Grande Alberone pe care FineStore le oferă de ziua sa. Se dublează valoarea comenzii, se dublează și numărul de sticle de vin obținut din cei mai prețioși struguri cultivați în Italia.

Peste 699 produse cu preț redus

Cuponul de 19% reducere la orice comandă care este vizibil în aceste zile pe site reprezintă ocazia perfectă pentru iubitorii băuturilor fine de a-și reface stocurile cu băuturi alese.

Fie că vorbim despre barul de acasă, despre reprezentanți ai unui business din domeniul HoReCa sau despre comercianți care cumpără en-gros și revând produsele, cu toții se vor bucura să descopere cu un simplu click pe site, mai ales că FineStore este importator și distribuitor oficial, că peste 699 de produse au, până pe 27 iunie, discounturi considerabile.

De exemplu, iubitorii de vinuri sofisticate şi unice se vor bucura de reducerea de 25% pentru sortimentele Gerard Bertrand. Nici alte branduri renumite de vin nu au fost ignorate de FineStore în aceste zile de sărbătoare, printre ele numărându-se Masi sau Tinazzi.

Și mărcile de gin care dau savoare serilor de vară, precum G'Vine, June, Amuerte, Ginato, Jawbox sau Ukiyo, au un loc important în campania aniversară.

Nici pasionații de whisky nu au fost uitați! De exemplu, sortimentele West Cork, licoarea recunoscută pentru învechirea sa, realizată mai întâi în butoaie de bourbon aflate la prima umplere, pe o perioadă de 3 ani, apoi în butoaie de bourbon arse în profunzime încă 1 an, beneficiază de o reducere de 25%. Alte branduri renumite de whisky care pot fi achiziționate, până pe 27 iunie, cu prețuri și mai bune decât de obicei sunt și Redemption, Nucky Thompson, Ole Smoky, Bib & Tucker, Kamiki, Kura sau Mossburn.

O privire merită aruncață și la secțiunea de lichioruri, pentru a descoperi prețurile bune la licori fine, cum ar fi Tequila Rose, Mozart, Shanky's Whip, Santos Dumont, Gran Duque D'Alba, Amaretto Adriatico.

Pe Finestore găsești, practic,tot ce cauți în materie de băuturi alcoolice alese, inclusiv tequilla Clase Azul - cea mai pură licoare creată vreodată, romul complex, caracterizat de o textură catifelată şi un profil aromatic sofisticat Matusalem sau Dictador - cel mai bun rom de pe piaţa columbiană, coniacul franțuzesc Frapin sau Hennessy, ori vodka Mont Blanc, recunoscută pentru cele cinci distilări.

Din oferta FineStore nu lipsesc nici popularul Jagermeister, sortimente celebre de șampanie, precum Gosset, licori tradiționale sau de pe plaiuri mioritice, precum Fetească Neagră! Nu degeaba FineStore este cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România!

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#vin, #bauturi, #breaking news, #finestore , #stiri life style