Noaptea Muzeelor: Linie speciala de autobuz in Bucuresti

Sambata, 17 Mai 2014, ora 18:11
1942 citiri
Noaptea Muzeelor: Linie speciala de autobuz in Bucuresti
Foto: Arhiva

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a infiintat o linie speciala de autobuze pentru noaptea de 17-18 mai, intre orele 21:00-4:00, cu ocazia Noptii europene a muzeelor.

Tariful pe aceasta linie este acelasi ca pe oricare alt autobuz, tramvai sau microbuz, adica 1,3 lei pentru o calatorie, informeaza site-ul RATB.

Aceasta linie va functiona pe traseul: Palatul Parlamentului (Muzeul National de Arta Contemporana), Cal. 13 Septembrie, Str. Izvor, Bd. B. P. Hasdeu, Str. Vasile Parvan, Cal. Plevnei, Str. Mircea Vulcanescu (Muzeul Militar National), Str. Baldovin Parcalabul, Bd. Garii de Nord, Piata Garii de Nord, Cal. Grivitei, Bd. Dacia (Muzeul Literaturii), Piata Romana, Cal. Dorobantilor (Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi).

Se va continua cu Bd. Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Sos. Kiseleff (Muzeul National de Geologie), Piata Victoriei, Cal. Victoriei (Muzeul National George Enescu, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul Municipiului si Muzeul National de Istorie), Splaiul Independentei, Piata Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, Cal. Serban Voda, Piata Eroii Revolutiei (Muzeul Bellu) cu intoarcere pe Sos. Viilor, Str. Dr. Istrate, Parcul Carol (Muzeul Tehnic National) Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, Bd. Libertatii, Cal. 13 Septembrie.

Unde opreste autobuzul

Pe acest traseu, opririle vor fi efectuate pe Cal. 13 Septembrie la Muzeul National de Arta Contemporana, pe Str. Mircea Vulcanescu la Muzeul Militar, pe Bd. Dacia la Muzeul Literaturii, la Piata Romana in statia corespunzatoare liniilor 79 si 86.

Surprize la Noaptea Muzeelor de anul acesta: "Viata de cimitir" si reconstituiri militare

De asemenea, autobuzele vor opri pe Cal. Dorobantilor in statia, "Piata Dorobantilor", corespunzatoare liniilor 131, 301, 330, 331, 335, pe Sos. Kiseleff, inainte de intrarea in Piata Victoriei, in statia liniei turistice, pe Cal. Victoriei, inainte de intersectia cu Str. Gh. Manu, pentru Muzeul National George Enescu, in Piata Revolutiei, in statia liniei turistice, pentru Muzeul National de Arta al Romaniei, precum si dupa intersectiile cu Bd. Regina Elisabeta pentru Muzeul Municipiului si Str. Lipscani pentru Muzeul National de Istorie in statia liniei turistice.

Se vor mai face opriri la Piata Unirii in statia "Piata Unirii 1", corespunzatoare liniilor 104, 116, 117, 123, 124, 232, 312, 313, 783, in Piata Eroii Revolutiei, in dreptul Cimitirului Serban Voda, iar pe Str. 11 Iunie, in statia "Parcul Carol I", corespunzatoare liniei 232, pentru Muzeul Tehnic National.

De asemenea, liniile de noapte N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119 si N121, ale caror trasee sunt in zona muzeelor deschise cu ocazia evenimentului, vor functiona pe intreg parcursul noptii.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#noaptea muzeelor autobuze, #Noaptea Muzeelor 2014 linie speciala RATB, #Noapte alba muzee 2014 , #timp liber