Acuzațiile aduse lui Trump de procurorul din Manhattan. Ce a cerut acesta președinților unei comisii din Camera Reprezentanților

Joi, 23 Martie 2023, ora 22:54
2403 citiri
Acuzațiile aduse lui Trump de procurorul din Manhattan. Ce a cerut acesta președinților unei comisii din Camera Reprezentanților
Fostul președinte american Donald Trump FOTO / captură video facebook Donald Trump

Donald Trump ar fi creat false așteptări când a spus că va fi arestat săptămâna aceasta, susține procurorul districtual din Manhattan, statul New York, Alvin Bragg.

El a trimis joi, 23 martie, un răspuns către trei președinți ai unei comisii din Camera Reprezentanților - toți din Partidul Republican și toți au cerut acces la informații confidențiale din ancheta la care este supus Donald Trump, arată biziday citând o scrisoare obținută de jurnaliștii Reuters.

Potrivit documentului, cei trei republicani l-au acuzat pe procurorul Alvin Bragg de abuz de autoritate după anunțul făcut de Donald Trump privind posibila sa arestare.

Instanța care anchetează plata făcută de Trump către actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, nu a terminat de deliberat în privința acuzațiilor. Însă, dacă Marele Juriu va recomanda punerea lui Donald Trump sub acuzare, atunci Trump va fi primul fost președinte care se confruntă cu acuzații penale în instanță.

#acuzatii, #Trump, #Donald Trump, #procurori, #arestare, #proces, #fost presedinte SUA , #SUA