Gabriel Oprea preia fraiele Guvernului in timpul campaniei electorale

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 07:23
2988 citiri
Gabriel Oprea preia fraiele Guvernului in timpul campaniei electorale

Premierul Ponta le-a cerut prefectilor, Politiei si Jandarmeriei sa isi faca datoria si sa respecte legea in timpul campaniei electorale pentru alegerile europene, amintindu-le acestora ca ei "nu tin" cu nicio forta politica si precizand ca Oprea va asigura permanenta la Guvern in timpul campaniei.

"Vreau sa va spun tuturor prefectilor, reprezentantilor Politiei, Jandarmeriei, sa va faceti datoria, sa respectati legea. Dumneavoastra nu tineti cu nimeni in campania electorala, decat cu aplicarea legii, si asigurati conditiile normale intr-o democratie", a spus Ponta, joi seara, la Guvern, in timpul comitetului pentru situatii de urgenta convocat pentru inundatii, organizat in sistem de videoconferinta.

El a aratat ca Guvernul a mai organizat si alte scrutinuri electorale si a apreciat ca totul a fost "impecabil".

"Acest Guvern a organizat pana acum doua randuri de alegeri si le-a organizat impecabil, nimeni nu a putut sa spuna vreun moment ca ceva nu a fost in regula. La fel vreau sa se intample si cu alegerile pentru Parlamentul European, cu atat mai mult cu cat e un mesaj de civilizatie si de democratie pe care Romania il da legat de capacitatea noastra de a organiza un scrutin electoral la nivel european", a aratat Ponta.

Seful Executivului a precizat ca, in timpul campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va asigura permanenta la Guvern si ca acesta va avea, vineri, o conferinta de pregatire a alegerilor cu toti factorii care au atributii in acest domeniu.

#Gabriel Oprea guvern campanie, #campanie europarlamentare 2014 , #alegeri europarlamentare 2014