Cand liderii dau cu bata-n balta

Duminica, 18 Februarie 2018, ora 19:07
5004 citiri
Cand liderii dau cu bata-n balta

Uneori nu ne vine sa credem ce am auzit. Alteori nici celor care vorbesc nu le vine sa creada ce au spus. Este foarte usor sa-ti scape perle din gura si este foarte greu s-o dregi, dupa ce ai facut-o fiarta.

Mi-am permis sa adun cateva exemple de umor involuntar ale unor personalitati de vaza care n-au nicio legaura cu umorul si nici nu s-au asteptat sa se faca de tot rasul, atunci cand vorbeau de-a seriosul.

Fireste, nu ma marginesc sa citez pur si simplu, asta ar suna ca un fel de plagiat. Cum nici sa comentez gugumanii nu-mi vine, am pus in loc de comentariu cate un titlu. Si iata ce a iesit.

Mai incet cu mixul, ca producem din vant

Citat: "Uitati-va si pe chestia asta cu mixul energetic: am hidro, am carbune, am hidrocarburi, am gaze, am biomasa, vant, bate vantul de ne-ndoaie acum, producem foarte mult din vant".

Autor: dl Anton Anton, ministrul Energiei

Investitorii misuna in lift

Citat: "Astazi suntem in discutii foarte avansate cu niste investitori. Discutiile astea continua. Alaltaieri au fost pe-aci. M-am intalnit, i-am vazut in lift".

Autor: tot dl Anton Anton, ministrul Energiei

Cine n-a fost acolo, inseamna ca nu e de acord

Citat: "20 de milioane nu au fost de acord cu protestele, pentru ca nu au fost acolo".

Autor: dl. Robert Negoita, primar Sector 3

Degeaba se intampla, cand nu se intampla

Citat: "Oamenii vad ce se intampla si degeaba nu se intampla absolut nimic"-

Autor: dl Victor Ponta, fost prim-ministru

Sefii se inmultesc rapid ca iepurii

Citat: "Am ajuns la situatia in care am avut si trei sefi pe acelasi post, care erau platiti cu salariu de sef. S-au inmutit sefii si nu a fost o organizare adecvata" -

Autor: Bogdan Hossu, presedinte Cartel Alfa

Ce are pendula cu prefectura?

Citat: "Lupta impotriva coruptiei n-are nicio legatura cu legile de organizare ale justitiei".

Autor: Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului

Paun printre gaini, sau "to be or not to be?"

Citat: "...dumnealui nu este paun printre gaini, fara sa-si pateze aripile si noi sa fim in fiecare zi perpeliti, fie de situatia reala pe care o are tara, iar dumnealui se plimba cu explicatii cautand un raspuns peste doi ani de zile cand nu mai sunt nici gainile si poate nu mai suntem nici noi"

Autor: Mihai Daea, ministrul Agriculturii

Calificarea calificarii

Citat: "Ma califica faptul ca sunt calificat"

Autor: Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe

Insomnia din Costa Rica

Citat: "Unii nu au avut somn si dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie 'pe surse' ca 'Elena Udrea a parasit tara'" -

Autor: Elena Udrea, fost ministru, transmite direct din Costa Rica

Nu intinati idealurile plagiatului

Citat: "Este pacat sa umbrim aceste valori ale invatamantului romanesc printr-o scoatere in evidenta a unor elemente nu atat de importante, cum ar fi plagiatele"

Autor: Valentin Popa, ministrul Educatiei Nationale

Citeste si:
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, dezvăluiri la 1 an după demolarea chioșcurilor de la metrou: ”Soția m-a rugat sa nu mai merg cu metroul la primarie”
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susține că după scandalul privind desființarea chioșcurilor ilegale de la metrou a fost rugat de soție să nu mai meargă o perioadă cu metroul....
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că în PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului, dar a completat că declarațiile acestuia sunt urmărite şi de...