UDMR nu spune daca voteaza motiunea PNL pana nu vede textul documentului: Niciodata nu ne-am antepronuntat

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 11:19
2294 citiri
UDMR nu spune daca voteaza motiunea PNL pana nu vede textul documentului: Niciodata nu ne-am antepronuntat
Foto: Facebook/Cseke Attila

UDMR nu se pronunta asupra motiunii de cenzura a PNL, pana nu vede textul documentului, a anuntat liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, care critica modul in care Ministerul de Finante a comunicat in privinta Codului Fiscal adoptat miercuri de Guvern prin OUG.

Cseke Attila a declarat ca "unele dintre masurile adoptate, discutate de-a lungul ultimelor saptamani nu au fost explicate pe indelete, comunicarea a fost insuficienta, nu a fost pe limbajul celor carora li se adreseaza acest regim fiscal".

Acesta evita sa spuna daca UDMR va vota sau nu motiunea de cenzura a PNL.

"Asta este o atitudine politica a Opozitiei, care e la dispozitia ei, e democratica, e conform Constitutiei. Pe noi ne preocupa ca aceasta Ordonanta pana intra in vigoare, sa avem si o consultare si cu mediul de afaceri, pentru ca acum deja avem foarte clar masurile stabilite, pana acum s-au discutat multe si pe aceasta lege de aprobare a Ordonantei prin Codul Fiscal trebuie discutat si daca e nevoie, atunci trebuie intervenit.

Aceasta este masura cea mai importanta acum sau poate se primesc explicatiile necesare, astfel incat sa se considere ca acele masuri sunt binevenite. Evident, e dreptul Opozitiei sa faca o motiune de cenzura. Noi niciodata nu ne-am antepronuntat cu privire la un asemenea document, inainte de a vedea textul si contextul si evident despre ce este vorba", a spus Attila.

Citeste mai multe despre Cseke Attila (UDMR): Comunicarea privind masurile fiscale a fost insuficienta, s-au prezentat calcule complicate pe www.rfi.ro

#Cseke Attila UDMR motiune, #UDMR motiune cenzura Tudose, #motiune cenzura Guvern Tudose , #stiri Attila Cseke
Comentarii
Poza Te-o
Te-o
rank 5
UDMR isi face meseria:o ***-v-a nu se culca cu nimeni pana cand