Basescu, despre frauda la Bac: Pe vremea mea, mai rezolvai cate o treaba cu cate o secretara...

Joi, 04 Iulie 2013, ora 21:40
3187 citiri
Basescu, despre frauda la Bac: Pe vremea mea, mai rezolvai cate o treaba cu cate o secretara...
Foto: Digi24

Presedintele Traian Basescu a comentat, joi seara, scandalul de frauda de la examenul de bacalureat, iscat la liceul Bolintineanu din Bucuresti si in urma caruia directoarea a fost arestata pentru 29 de zile.

"A fost urat. A fost la nivel prea inalt. E rau. Cand eram elev, mai rezolvai cate o treaba cu cate o secretara, dar la nivelul directorului...

Este greu de apreciat cat de raspandit este fenomenul. Asta cu banii dati la profesoara, si nu cafea sau Pepsi, asta nu o mai stiam. Nu justifica luatul de bani, poate sa bei cafeaua din fondul clasei este un lucru, dar sa primesti 100 de lei in mana ca sa-l lasi sa copie, asta e rau, foarte rau", a spus presedintele la Digi 24.

Frauda la Bac: Directoarea de la Bolintineanu, arestata preventiv

Directoarea liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde a izbucnit luni scandalul de frauda la examenul de bacalaureat, a fost arestata preventiv marti seara pentru 29 de zile.

Scandalul a izbucnit luni dupa ce mai multi elevi ar fi discutat pe un forum despre subiectele la Limba si Literatura Romana, inainte de inceperea examenului.

Conducerea liceului din Capitala a fost demisa, iar Comisia de Supraveghere a examenului a fost inlocuita. De asemenea, profesorii au fost saltati de mascati si dusi la audieri.

Frauda la Bac in Bucuresti: Subiecte pe Net inainte de examen, profesoare cu spaga in sutien

In total, 37 de persoane au fost audiate, dintre care 32 de profesori si cinci membri ai comisiei de Bacalaureat din centrul de examen al liceului Dimitrie Bolintineanu.

In urma perchezitiilor facute, oamenii legii au gasit in scoala mai multe cadouri care ar fi fost primite ca mita de la elevi, iar unele profesoare au fost gasite cu spaga ascunsa in lenjeria intima, mai exact in sutien.

Directoarea Costica Varzaru, arestata pentru frauda de la Bacalaureat, nu se afla la prima abatere. In trecut, in 2003, aceasta a fost filmata in timpul unui dans provocator alaturi de elevi la un banchet, in timp ce ii dezbraca pe baieti de camasa.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Basescu frauda Bac, #reactie Basescu bacaluareat , #presedinte