Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Nastase: Traian Basescu a incercat toti acesti ani sa fie barbat

Vineri, 24 Iulie 2009, ora 13:58
2461 citiri
Nastase: Traian Basescu a incercat toti acesti ani sa fie barbat

Adrian Nastase ii da o replica, pe blog, lui Traian Basescu, care l-a somat joi sa "fie barbat" si sa se prezinte in fata procurorilor: "Traian Basescu este cel care a incercat, in acesti ani, sa fie barbat", spune social-democratul, adaugand ca presedintele tarii este cel care se ascunde in spatele imunitatii absolute in cazul "Flota".

Presedintele nu a vrut decat sa schimbe agenda zilei, sustine Nastase, prin discursul referitor la raportul pe tara. Insa cei care vor merge din nou la vot in toamna "trebuie sa inteleaga riscul ca Romania sa mai ramana cinci ani sub conducerea unui personaj care actioneaza iresponsabil", scrie Nastase, pe blog.

Traian Basescu a avut un mandat de cinci ani in care s-a implicat in alegerea persoanelor numite in functii publice, de la premier si ministrii Justitiei si pana la anchetatori, procurori si sefi la DNA si Parchet, dar si la serviciile secrete, sustine Nastase. Dupa un astfel de mandat, "Traian Basescu vine acum public si spune ca vinovat sunt eu pentru ceea ce se intampla cu justitia din Romania", se plange el.

"Traian Basescu este cel care a incercat, in acesti ani, sa fie barbat. Eventual barbat de stat. Pe mine nu m-a impresionat. Poate le-a impresionat pe colegele sale carora a incercat azi sa le faca o favoare", scrie Nastase. El adauga ca discursul presedintelui a fost motivat de nevoia unei diversiuni, in conditiile in care factorul PD-L al guvernarii are mari probleme: se cere infiintarea unei comisii de ancheta in cazul Udrea, urmarirea penala a doamnei Ridzi, iar Soria Placinta este anchetata de ANI.

"De 12 ori a rostit numele meu intr-un discurs referitor la raportul de tara, desi Comisia Europeana nu ma acuza de nimic. In schimb, in toata aceasta perioada, presedintele nu a rostit practic deloc numele doamnei Ridzi, nici macar atunci cand a investit noul ministru", scrie Nastase.

In ceea ce priveste dosarele sale penale, Adrian Nastase sustine ca "nu se ascunde de Justitie": dosarul referitor la campania electorala este deja in instanta, iar alte doua sunt la DNA, urmand sa fie trimise in instanta la toamna, in timpul campaniei electorale.

Cat despre cel de-al patrulea dosar, pentru care parlamentarii au refuzat trimiterea in instanta, Nastase sustine ca acesta "nu mai exista": "Acest 'dosar', dupa votul Parlamentului, nu mai exista".

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Adrian Nastase, #Basescu incearca barbat , #presedinte